Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
acc200
tag
Köszi!

-
acc200
tag
Sziasztok!
Ide lehetne feltenni c-s kérdéseket? Eléggé még az alapoknál tartok és jó lenne valami olyan hely, ahol választ kapnék (akár a későbbiekben is) néhány kérdésre.

-
acc200
tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok!

Kezdő mérnök infós vagyok, megvolt az első programozás I. óra..
Gondoltam jó lenne itthon is kicsit gyakorolni amit órán, átrágni magam a feladatokon, stb.. Rákerestem a Turbo C++ progira, le is szedtem, sikerült "felrakni" DOSBox-on keresztül le is tudom hívni, elindul.. Működik minden megfelelő karakter (<> () stb..) csak épp ez nem:;, és ez nélkül ugye lehetetlen dolgozni.. Nagy nehezen most kiötlöttem azt, hogy átállítom a bill-t angolra, de akkor meg ugye minden teljesen más helyen van, viszont legalább műxik a ;. Tehát az lenne a kérdésem, hogy ezt miképpen lehetne kiküszöbölni? Tudnátok valamiképpen segíteni ez ügyben?
Köszi előre is!Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Gondoltam jó lenne itthon is kicsit gyakorolni amit órán, átrágni magam a feladatokon, stb.. Rákerestem a Turbo C++ progira, le is szedtem, sikerült "felrakni" DOSBox-on keresztül le is tudom hívni, elindul.. Működik minden megfelelő karakter (<> () stb..) csak épp ez nem:;, és ez nélkül ugye lehetetlen dolgozni.. Nagy nehezen most kiötlöttem azt, hogy átállítom a bill-t angolra, de akkor meg ugye minden teljesen más helyen van, viszont legalább műxik a ;. Tehát az lenne a kérdésem, hogy ezt miképpen lehetne kiküszöbölni? Tudnátok valamiképpen segíteni ez ügyben?