Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- Yettel topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
egyszerű mátrix. gyakorlatilag minden tanulón végig kell menni, végignézni az összes tárgyat, ha pedig legalább egy közülük nem -1es értéket ad, akkor indult a versenyen, tehát listázható.
structal/classal kell egy harmadik összekötő is szerintem (m-n kapcsolat van köztük, tehát connector kell ha az ember megtartja a high cohesion/low coupling szabályokat komponenseknél), mivel minden tanulónál a feladat szerint minden versenyhez tartozik érték, szerintem ez durva túlbonyolítása a problémának.
mátrix szvsz jó ötlet, én azzal csinálnám. esetleg láncolt listával, ha a -1es értékeket nem kötelező tárolni (ha nincs tárolva, akkor -1nek kell venni).
manuális bekérés helyett én feltöltenék az elején pár rekordot a tárolódba, minden alkalommal beírogatni dolgokat tesztelésnél, hogy rendesen működik-e baromi sok időt elvesz.
-
kispx
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128B Fekete -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi