- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Google Pixel topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
scream
veterán
Sziasztok!
Adott ez a feladat :
Egy iskolában tantárgyankénti és összetett tanulmányi versenyt tartottak. A versenyekben összesen N (>0) tanuló vett részt. A versenyek száma M (>0). Rendelkezésre áll versenyenként a tanulók neve és elért pontszáma. Összetett versenyben csak azon tanulók eredményét értékelik, akik az összes tantárgyankénti versenyen indultak, és elérték a versenyenként adott minimális pontszámot (MIN(1..M)>0). Ha a tanuló az adott versenyen nem indult, akkor -1 a pontszáma. Készíts programot, amely megadja azon tanulók névsorát, akik legalább 1 versenyen elindultak!
Nagyjából értem és tudom mit kéne csinálnom azután,hogy bekértem az adatokat (ez egy kiválasztás adott feltétel alapján, jelen esetben ugye azokat kell kiválogatni, majd kilistázni, akiknek nem -1 a pontja). Viszont az adatokat nem tudom hogyan kéne bekérnem.
Nincsen kész vagy megadott adat, szóval nekem kell bevinni az adatokat, csak a módszert nem tudom,hogyan kéne.
Első körben ugye bekérem hány tanuló van, aztán azt, hogy mi a nevük, majd hogy hány tantárgy van, azoknak mik a neveik, majd hogy az adott tanuló az adott tantárgyból indult-e vagy sem.
Ti hogy állnátok neki?
Többek struktúrával oldották meg (még egyetemen nem tanultuk), de elvileg mátrixosan is meg lehet oldani, melyikkel egyszerűbb ?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- World of Tanks - MMO
- iPad topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Elektromos autók - motorok
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- További aktív témák...
- MSI KATANA 17" Notebook! i7-13630H / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1 Tb SSD / 20 hónap GARANCIA
- Manfrotto Manhattan Mover-50 fotós hátizsák
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- National Geographic - Manfrotto fotós hátizsák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2400G / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest