- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- iPhone topik
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
dobragab #3418 üzenetére
Anno én is így voltam ezzel, amikor még fiatal voltam, és balga. Ugyanakkor rengeteg olyan probléma van, amire a manapság használt, erősen típusos és fordított nyelvek (c++, java, c#) egyszerűen túl komplikáltak, nehézkesek sok esetben. Szóval jött a shell sript, majd a Python.
Pl. ki akarok szedni A mappából minden olyan filet, aminek a neve illeszekedik egy regexre, a héten volt módosítva és nem tartalmazza az "aszpartam" szót.
Vagy pl. egy logfilet kellett bányásznom, abból kiszedni bizonyos sorokat, azokból bizonyos adatokat, ebből gyártani egy html táblázatot és azt elküldeni mailben. Ezt meg lehet oldani persze javaban is, de Pythonban "kicsit" kényelmesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Tőzsde és gazdaság
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Opel topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Motoros topic
- További aktív témák...
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest