- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Új fejezetet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
válasz
bandi0000 #2441 üzenetére
Végig gondoltad, hogy az általad írt program mit csinál? A napok egy 10 elemű tömb első (0.) elemére mutat, amin indítasz egy ciklust, ami addig fut amig a fenti ptr értéke nem 0. De hol állítod a ptr nullára? Sehol -> végtelen ciklus! Az if-ben lévő feltételt nem értem, de a fenti tömb -1-edik elemére állítod teljesülés esetén a ptr-t. Aztán a -2, -3...
Én megszámolnám egy tömbben, hogy melyik nap hányszor szerepel, aztán már csak 7 elemet kell ellenőrizni, hogy melyik 0.Spoiler!
Én csinálnék egy 7 elemű tömböt, kinulláznám, és a napokban lévő számok -1-el indexelve mindig növelném az ott lévő értéket. (nyilván előtte ellenőrizendő, hogy a tömbbön belüli lesz-e az index...) Aztán a fenti ciklus után egy másik ciklus végig nézi, hogy a fenti tömbben hol maradt 0 érték.A másodikra szerintem is a struct a jó. Nyilván amikor a másik 2 értéket is megadod, akkor kiszámolod a távot és az alapján pedig a költséget.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Motoros topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest