- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Lenne 1-2 gondolkozós feladatom
tehát adott egy tömb feltöltve a hét napjaival, tehát amiben a hét napjai lennének számokkal, de többször is szerepelhet 1 nap, nekem végül is azt kellene kiszűrni hogy melyik nap nem volt benne, tehát:
napok[10]={1,1,1,2,4,5,6,7,6,7 }
növekvő sorrendbe raktam az egyszerűség kedvéért de nem tudok rá megoldást találni,
első körben ezt találtam ki:while(napok!=0)
{
if (t.nap==napok)
napok--;
else
{
i++;
}
}napokba van egy szám a 7 , a nap tömbbe meg ugye a napok, egyrészt hibával áll le a progi, másrészt lövésem sincs hogy hogyan kellene eltárolnom azt a számot amelyiket ugye nem találta meg
Másik gondom:
feladatba szerepelnek km adatok, számok ezek is, és egy táblázat szerint kéne kalkulálni rá árat, pl ha 1-2km között futott a futár akkor mit tom én 500Ft a díj, szóval a táblázatba 5-6 ilyen sor van, de nem tudom miként tároljam el hogy ne legyen túl bonyolult, mondjuk most így leírva az jutott eszembe, hogy 3 dimenziós tömb? tehát [kezdő érték][vég érték][ díjazás] ez így járható, vagy van ennél egyszerűbb is?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- BestBuy topik
- Formula-1
- Milyen házat vegyek?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Wuthering Waves
- TCL LCD és LED TV-k
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.12.10. -ig - Eladó!
- ASUS GTX 1060 6GB GDDR5 ROG STRIX OC Eladó!
- ASUS RX 5700 XT 8GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest