Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 - alap
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
6745
csendes tag
Nah adok 1 msn címet ha felkeresel megdumákhatjuk a részleteket. blacksmiley54@hotmail.com
-
kHalmi
csendes tag
up
-
kHalmi
csendes tag
ig2-őznék én is de neten hogy lehet? esetleg meg tudnánk valamit dumálni, ho ip alapján én megtalállak és játszunk???
-
6745
csendes tag
Fenébe most miattatok nemtudom mivel játszak sc gen vagy ig2 nah mivel???
-
6745
csendes tag
Fenébe most miattatok nemtudom mivel játszak sc gen vagy ig2 nah mivel???
-
6745
csendes tag
én az cs+bw-t még anno valami 6.000 ért vettem dísz dobozban megminden : )) de maga a topic amúgy jónehéz kérdés bár a warcraft3-t átláthatatlannak tartom és pfuj de c&c-ből is a sima alap és a generals ami tetszik deénmég betűzném ezek közé az imperium galaktika2-t is

-
peterszky
őstag
én ma vettem meg SC + SC BW-t
2000 Ft-ért
remélem jó lesz
-
Drizzt
nagyúr
Warcraft2. A többi gyik...
-
Nem tom, Ti hogy vagytok vele, de nekem a SC-ban alkalmazott izometrikus grafika nagyon bejött - szemben a mai 3D csicsákkal (lásd. WC3), ami meg nagyon nem. Így a játéknak sincs óriási hardver igénye és jobban átlátható az egész.
-
Fade_Away
őstag
egész jól összejöttünk itt SCs PH! sosok. :]
-
VladimirR
nagyúr
ez az egyik, amit leginkabb kedvelek a blizzard-ban, vagyis hogy egyreszt meg xp-n is megy a win9x-re irt jatek (haver meg war1-et is jatszott xp-n, nekem az sajnos nincs meg), a masik, meg hogy minden jatekahoz van meg support, legalabbis a neten jatszhatokhoz biztos - dio1, war2, sc, bar regiek, szo nelkul szedik le a legujabb patch-et mikor felcsatlakozok battle.net-re
-
wory
csendes tag
Számomra rendkívül egyszerű a döntés: játszottam pár c&c-vel meg az összes warcrafttal is,és a döntésem napnál is világosabb- STARCRAFT-BROOD WAR über alles!! Sajnos azóta sem találtam jobbat...
Miért? Kiváló kezelés /pl. beállítom hogy A ponttól B pontig menetelés,B-től C-ig támadás stb./Egységek támadnak föld alól,földön,levegőből-ez is hozzáad a taktika szükségességéhez.Kb. kiegyensúlyozott fajok /a terran nekem is kicsit gyengébbnek tűnt,de ez relatív.../
A rushokat imádtam,amikor 10 zeolat rohant le,öröm volt nézni,ahogy a hálózatosan elhelyezett Lurkerek lemészárolták őket,miközben a munkásokat próbálták lenyomni....
Játszottam olyanok ellen is ,akik nem kispályáztak,nem 18 Gtaeway-t,hanem 12 légi egységet gyártó protoss épületet emeltek /a nevét már elfelejtettem.évek óta nem játszottam vele/ kb. 30 cannon mögött,azt hiszem egy darab vadászgépet tudott legyártani,amikorra guardianokkal már a fél városát szétbombáztam...
Ennél a játéknál még csak véletlenül sem állt fenn annak a veszélye,hogy csak pl. prizma tankot gyártok,mást nem is kell,abból pár tucattal már győzök is.Itt megvolt mindennek az ellenszere....csak egy fajta ''legjobb egység'' gyártásával nem lehetett győzni!
Főleg zergekkel,meg protossokkal játszottam,elhúzódó játéknál a zerg hátrányba került /nem rendelkezik battleshipekkel,meg carrierekkel/.
Tényleg, nem tudjátok,hogy XP alatt a Brood War-t hogy lehet elindítani,mert akkor lehet,hogy újra elővenném.... -
Fade_Away
őstag
összeszámoltam.
aki 2öt mondott ott mind2 helyre behuztam a csíkot tehát az állás:
1. SC-BW 15szavazat
2. C&C 8szavazat
3. warcraft 4szavazat
4-5. red alert és warhammer40k 1-1 szavazat -
BOOSTER
aktív tag
StarCraft BroodWar forewer....
6. éve a kedvenc játékom és mindig helye van a gépen egyszerűen elképzelhetetlen hogy nálam ez ne legyen feltelepítve...
''A játék'' csatlakozva a valamivel előttem hozzászólóhoz....
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
Hát én még nem szavaztam, de sztem ez nem kérdés, egyértelmű, hogy a StarCraft a nyerő

-
Fastest map király! Multiban haverok térképei általában egy atomreaktor belsejére hasonlítottak

De ezen a pályán vhogy soha nem nyert ellenünk a számítógép, itt mindig elvertük, mint a rongyot, holott volt olyan Big Game Hunters, hogy nem gyöztünk kamerázni, akkora sereget hoztak ellenünk (kb. 40 photon cannont szedtek szét csak felszíni egységekkel).
Egyébként érdemes a HunCraftot is végigjátszani, jó nehéz lett
[Szerkesztve] -
Rollee
aktív tag
Szerintem itt bármit is mondtok akkor is a C&C a király!!!
-
gyurc
aktív tag
ize bigyo, meg hoze

generalsosok...
ooodal: nemismertetek? Bővebben: link
éérteeed;))))))))))
barmien jo rts-t ismertek, aminek nincs lapja, vagjatok hozzam mailt. de csak akkor, ha van ertelme egy fansite-t csinalni, es van is, aki csinalja
ennyi lett vona' -
Fade_Away
őstag
álle á jáhtá est
-
footy
addikt
A Starcraft: Brood War szerintem ''A játék'' amivel még ma is leülök játszani 6!!!! év múltán....
Akinek meg nem fekszik a fastest map annak ott a lost temple , vagy a use map settingsek...
Szóval SC: BW rulez
[Szerkesztve] -
[pod]Diablo
őstag
akarom omndani kodot se használtam hozzá
-
Draki
aktív tag
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
WC3-ról és Zeratullal beszélgettem. De azt hittem ez egyértelmű.

-
[pod]Diablo
őstag
most miröl beszéltek????????
-
Draki
aktív tag
Ja és azt is figyelembe kell venni, hogy 4 emberből nyilván nem mindenki ''expert'' WC3 spíler egy házi lanpartyn...

-
Draki
aktív tag
válasz
Zeratul18
üzenetére
Figy nem is 1v1-ről beszélek.
Ott semmi esélye a gépnek nyilván. De 4v4-ben mikor 4 gép ellen játszol 3 haveroddal azért igen-igen megizzaszt 4 insane gép... sőt. Néha még 2 insane 2 normál gép is tud kihívást jelenteni. Egyébként ez logikus is, mert ő kicsit hatékonyabban tudja kezelni az együttes seregeit, mint 4 ember. Ráadásul ilyenkor fokozottan igaz, hogy olyan méretű seregek csapnak össze, amelyek egy ember számára már kezelhetetlenek.
1v1 gép ellen macska egér játék...
1 ember 7 gép free for all az már döfi bár kicsit uncsi egy idő után.
[Szerkesztve] -
Tamtam
csendes tag
Én a varázslatokra nem is igazán emlékszem, bár mintha lett volna valami erős varázslat, valami vízszörny megidézése, v. valami hasonló, és persze a viharvarázslás. Az például ma már elképzelhetetlen, hogy utat is kellett építeni az új épületeknek.
( 97-ben játszottam vele. Akkor még irigykedtem azokra, akiknek nem 486-os, hanem Pentiumja volt)
mod: Ja igen a ''summon w. elemental''!
[Szerkesztve] -
Zeratul18
csendes tag
Hajjajj még hogyne emlékeznék. Bár énse akkoriba jáccottam vele amikor még új volt (szal akkor nem volt meg, meg kapcs. híján nem tudtam beszerezni), de 1 idő után érdekelt és letöltötem egy abandonwareról. Sztem egész jó kis játék. Pl. sztem van 1-2 tök jó spell benne: pl: acid cloud (vagy hogyhíjják), summon water elemental, rain of fire, nameg a démonidézés
Ebből 1-2-t későbbi warcraftokba is viszontátunk
Mod: helyesírási korrekció
[Szerkesztve] -
Tamtam
csendes tag
Emlékszik még valaki a a warcraft 1-re?
-
Ürgülfütty
tag
Én Warhammer 40K: DoW-t támogatom.

-
Zeratul18
csendes tag
Nemááár! Warcraft 3-ban oly gyenge a gép, hogy még hülyéskedve is el lehet p*csázni de keményen. Én egyszer eljátszottam ellene a Druidák Támadását (csak druida hadsereg, nomeg egy Keeper hős) meg Defenddel rendelkező Human gép ellen csak Archerrel (meg a Priestess) mentem.. A starfallt meg megoldhatod egy jóképű bénító varázslattal (entangling roots, storm bolt, war stomp, sleep csak hogy minden oldalról mondjak 1-et), de ha esetleg az nincs akkor hátrahúzod a sereged amíg elmúlik.
Egyedül az Insane gép (ami ugye csal, mert 2x annyit kaszál nyersanyagokból) tud némi kihívást nyújtani (bár néha FFA-ban csúnyán lerusholnak ketten, és ugye 1más után két hadsereg kiirtása amik ráadásul 2x annyi suskából lettek előállítva nem egy leányálom). -
[pod]Diablo
őstag
ezzel egyetértek ti szoktatok lanpartyn úgy játszani hogy egymás ellen? az csak annyiban jobb hogy ott néha megbeszéljűk hogy hova küldjük a hadseregünket és akor ott megküzdünk egymással és gyözzön a jobbik, ilyet aC&C Generals Zero hourban is játszottunk ha ismered a játékot akkor tudod hogy a GLa nak van bádija namos a haverom csak azt csinált és az messzelövö és énmeg ojat nem csináltam ugyhogy mire a seregm odaért addgira már a háromnegyedrésze kipusztult úgyhogy abban ez nemnagyon jó ötlet!!!!!!!!!!
-
Draki
aktív tag
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
Na ja 4v4-ben sajnos gyakran előfordul az a jelenség, hogy egymásnak mennek a seregek és nem tudsz mást tenni, mint keresztbe tett kézzel várod, hogy most nyersz vagy vesztesz vagy mi van.
A gép ellen ezért nagy szivás sokáig kivárni, mert ha a hősei már fel vannak turbózva és van egy hatalmas serege akkor véged van, mert te nem tudod normálisan irányítani az egységeidet míg ő precíziós bombázóként nyomja rád a csillaghullást meg a fél dzsungelt feléleszti a hősöd körül...
Te meg csak malmozol, mert nem látod mi történik akkora a hirig. Ezért nm érdemes multiban gép ellen játszni. Ember ellen kiegyenlítettebbek az esélyek. Bár néha jó poén haverokkal lenyomni a gépet... 
[Szerkesztve] -
Draki
aktív tag
Nálunk a leggyengébb gép lanpartyn egy 2.4-es Cerka ami Isten tudja hova van rántva.
Általában nincs probléma WC3-mal csak egyik haveromat vmiért szisztematikusan kivágta a gép. Pedig neki is ugyanaz az install volt fent, mint nekünk és semmilyen más játékban nem volt ilyen tapasztalható (BF Vietnam,BF1942, SC, D2 stb...). A WC3 vmiért állandóan kivágta a szerverről... Parajelenség. -
Tégla
tag
hi!
Én fanatikus Sc-Bw-s vagyok úgyhogy nekem a War sorozat és a C&C nem tetszett anyira!
By -
hompi
csendes tag
Nanemaar!!!
hat nemtom, fura nekem hogy nalad ilyen problemas a war3-LAN.
nalunk mindigis zsiiirjol mukodott a rencer, ami ugynez ki, hogy 1db 8as switch, tiszta utp-kapcsolat, winxp mindenhol, tuzfalak kikapcsolva es/vagy egymast trustolva a parti idejere.
emellett persze az kell hogy vki folinstallolja a gamet, majd azt kiosztva az egesz bagazs athuzza FTP-n.
ezek utan problemamentesen KELL FUTNIA!!!
napersze mindenki a gepenek megfelelo grafikai beallitasokat alkalmazza a jatekban, mert kulonben akad mint szemet, de persze ha egy helyen csatarozik a nep 4v4-ben akkor annyira tokmindegy mert ugyse latni az egvilagon semmit, csakhogy elfogysz vagy nem (meg esetleg a hossel operalsz)
de olyan nalunk meg sosem volt hogy valakit kidobott a szerver akarmiert.
gepigenyes mongyuk a dolog, mert nalunk a partira a belepo 1GB proci folott van, amihez illik videokartyat is hozni. merthat ha daral a geped mintallat es eccercsak elfogy a harver a war3 alol, nos az problema.
szoval aruld mar el nekem lecci, miert is gazos az a szerencsetlen war3 LANban?
hompi -
Panther
HÁZIGAZDA
Nos, azt hiszem én is a BW-re szavazok.

-
Draki
aktív tag
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
Egyébként WC3 FT-nal tényleg vannak néha gondok LAN partyn, sajna. Monnyuk általában akkor van ez ha Undeadekkel vagyok és megindul egy féltérképnyi lila festékpaca az ellen felé...
Vagy a server dob le vagy a 2 ajtós szekrény haverom (az emeletről) aki felé igyekszik a csöpp seregem... 
-
[pod]Diablo
őstag
valakinek kell valamilyen patch valamilíen játékhoz mert én tudok mondani pár oldalt
-
[pod]Diablo
őstag
szerintem a C&C Generals zero hour egészjó játék főleg a rise to power nevű javítással ha valakinek megvan a játék és kell hozzá a patch akkor megadom az internet címet és hogy hol találja,de mondjuk a Wacraft 3-náljobb,de viszont a Warcraft 3 frozen thorral egyenlő sinten van
-
lwolf
csendes tag
Valójában a Starcraft a legjobb 2D grafikával megáldott (3D-snek kikiáltott) játék amivel találkoztam. Gépigénye elég alacsony, így nem volt olyan nehéz egy multigameot összehozni otthon. (Ugyanezt Red Alert 2ről nem igazán lehetett elmondani, pedig a grafikai megoldások ott körüliek) A Battlenetre meg még életemben nem sikerült feljelentkezni.
) A Starcraft AI intelligenciája ugyan elég sok kívánnivalót hagyott maga után, de multiban isteni volt.
A WarCrafttal tényleg annyi a problem, hogy nagyon ''meseszerű'', tényleg mintha megelevenedett képregényt néznék.
De tagadhatatlanul élvezetes volt.
C&C Generals csillog-villog és FÉLÓRÁN keresztül töltötte a pályát az 566 Celeronomon. Namost ennyit az első benyomásokról..
No persze a 2,4G procin már gyorsabb egy hangyányit, de még így is le vagyok döbbenve a betöltés ''sebességétől''. -
VladimirR
nagyúr
nezd mit talaltam neked: Bővebben: link - bal oldalt a letoltesek negyzetben (fentrol a masodik) a masodik link egy ilyen: Red Alert Windows XP fixing patch - Bővebben: link
-
Fade_Away
őstag
generels engem a hangulataval fogott meg az k* yo. Stratégiailag viszont szvsz nagyon rossz BWhez képest.
-
Zeratul18
csendes tag
Hát most war3 vs Generals grafika... hát egyik sem korszeű és nem is szép. A generals iszonyúan low poly a warcrafthoz képest (szegletes gyalogosok), viszont talán a terep szebb. A W3 eléggé úgy néz ki, mintha 1 rajzfilm lenne vagy legalábbis ahhoz hasonló (soksk ez miatt már ki se próbálták). Nekem istenigazából egyiknek se jött be a grafikája (ha grafikát akarunk akkor nyomjunk Doom3at meg Far Cry-t).
Sztem egyébként a grafika oly mértékben nem számít, hogy pl. sztem a legjobb C&C stratégia még mindig a C&C1 a maga 640X480 felbontásával és bummedli spritejaival (no persze nem ezért, hanem olyan apró dolgokért mint: hangulat, játékélmény). -
bdav
őstag
nem attól lesz jó egy játék, hogy sok pénzt behozs, vagy nem (lásd Sims
). Westwood nem tudott nekem újat mutatni egy idő után. Mellesleg a Blizzardot is féltem, hogy beleesnek ebbe a hibába, de azért a WarCraft3 meg a StarCraft között jelentős különbségek vannak, bár nem annyira mint amennyi újdonságot a StarCraft hozott a maga idejében.
war3 grafikja meg aranyos. nekem bejön a színvilága pl., ráközeliteni meg nem akarok, mert akkor nem látom a pályát
ettől függetlenül a StarCraftot jobb játéknak tartom, ezt pl. jelzi hogy az fenn van a gépemen, a War3 meg nincs 
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Kompakt Munka / Gamer PC - 3700x + 2070 Super + 32 Gb
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ AMD RX9060 XT 16GB 2ÉV GAR!
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD EVGA RTX 3070 8GB 2ÉV GAR!
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB SSD!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

!