- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fade_Away
őstag
egész jól összejöttünk itt SCs PH! sosok. :]
-
Fade_Away
őstag
összeszámoltam.
aki 2öt mondott ott mind2 helyre behuztam a csíkot tehát az állás:
1. SC-BW 15szavazat
2. C&C 8szavazat
3. warcraft 4szavazat
4-5. red alert és warhammer40k 1-1 szavazat -
Fade_Away
őstag
álle á jáhtá est
-
Fade_Away
őstag
generels engem a hangulataval fogott meg az k* yo. Stratégiailag viszont szvsz nagyon rossz BWhez képest.
-
Fade_Away
őstag
replays.hu ról vagy
http://gamestarliga.hu/index.php?action=archivum
innen letölthetsz repeket megnézhetes jobbak, hogycsinálják.
Speciel ha rámvagy kiváncsi én Live_Is_To_Die néven futottam 328 szám alatt! -
Fade_Away
őstag
mindenki így csinálja... Te holjátszottál én 2év alatt ilyet csak a leglamabbaktól láttam!
meg ezért kaphatott ki magyar bajnok is neten... Aha mostmár tudjuk Gorky mért kapott ki WCGn. Holnap megnézem a repet tényleg így libasorba ralyba mentek a marinok aztan Gorky besz*ta. Ha igen akkor még 2hét múlva is rajta röhögök
ha nevetséges mondj jobbat nem hiszem hogy tudnál....
csak jobbat tudok.... A marin rushnál így szimplán még a az early lingnek és early zea rushnak is több esélye van.
esetleg egy profin megcsinált 9scv barack 10scv suply örli marin bunker erős lehet de amit leírsz nevetséges..... -
Fade_Away
őstag
Hátha ennyire nemértesz hozzá akkor nemtudom miröl vitatkozunk...... Lövésed nincs miröl beszélsz terra bámely faj ellen könnyedén eljut tankig.
Leülhetek akár Cammal, Gorky, Kashu.... játszani 10ből 9* ökse tudnák megakadályozni tankom legyen
Hozzártésed már bocs de egyenlőa 0val! -
Fade_Away
őstag
Tényleg Amigo ha gondolod előkotrom BWt, felrakom és általad még sohase látott tacticsokkal megpróbállak elverni.
Lehet, hogymár nincsmeg a 150es APM em de azértmég a magyar első 5-16ban bárkit eltudok verni. -
Fade_Away
őstag
Akkor javaslom próbáld meg azt az 1überjó tacticsot begyakorolni és legalább a Magyar legjobb 16ba, neadjisten 3ba bekerülni. Ottmár kemény pénzeket is lehet vele keresni megéri ez azt az 1tactics begyakorlását.........
Nemismerek mégegy olyan rtst amiben annyira kreatívnak kell lenni mint BW pedig jópárat játszottam már. -
Fade_Away
őstag
Ha TvT re gondolsz elég sokat játszottam ilyet bár nemvagyok T gosu az fix.
Én pont az ellenkezőjét tapasztaltam mint te. Nincs 3-4 überjó taktika. Nincs mindentvivő taktika. Max van 8-10 legtöbbet játszott taktika. (Elöttem már valaki fölsörolta ezen taktikok egy részét.)
Ez nem red alert, hogy ki tud adott időn belűl minnél több tankot kipumpálni, ez SC gondolkodni kell, pontosan irányítani, microzni és macrozni....
Derítesz és az ellenfél taktikája határozza meg a tied.
Néha teljesen ellehet ámulni egyes playerek gyorsaságán/kreativitásán gondolok itt boxer, tsunam, garimtora. (t,z,p player)
Hogy egy kezdőt lealáznak neten az nemcsoda. De nemcsak TvTben alázzák le hanem akármiben. félév, 500-800 lejátszott mecs, gondolkodás kell ahoz, hogy akár a magyar középmezőnyben bentlégy. Mégegyszer ez nem red alert!
[Szerkesztve] -
Fade_Away
őstag
1szavazat BWre vagy SCre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Építő/felújító topik
- Netfone
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- DUNE médialejátszók topicja
- Magyar az űrben
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest