- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
kHalmi
csendes tag
up
-
kHalmi
csendes tag
ig2-őznék én is de neten hogy lehet? esetleg meg tudnánk valamit dumálni, ho ip alapján én megtalállak és játszunk???
-
kHalmi
csendes tag
válasz
Warchief* #95 üzenetére
Messze nem így van. Az hogy a generals szépen néz ki a war3 meg labdába sem rúghat mellette arról nem én tehetek. Amúgy én nem értelek titeket. Én még soha életemben nem találkoztam a generalsnál könnyebben megtanulható kezeléssel érted SOHA! És akárki akármit mond sztem számit a grafika ha játékmenet gyagyi (pl: war 3)
. A generals azért jó mert lehet hogy a játékmenete nem olyan jó mint másnak de a grafikájában olyan hangulat van hogy engem egyszerüen nem enged. Ja és én inkább játszom a sc-vel vagy rise of natoinsal amik 2d-ek de így is jobbak mint a war3. Tessék példa: a rise of nationsnak sztem szebb a grafja mint a war3-nak mivel a annál rondább 3d grafot nehezen lehetett volna csinálni. Nekem egyátalán nem jött be a war érzés ha már ennyire vitatkoztok akkor én a sc-ra szavazok. A c&c játékok meg nem csili-vilik hanem eszméletlen jól kezelhetőek. Amúgy Red Alert 1 4EVER!
-
kHalmi
csendes tag
Nna osztom az ész mint állat!
A Westwood elösször a virgin kiadónál volt a kiadó alatti játékok: Dune 2, red alert, dune 2000, c&c. Ennyi. Ezek idáig Hatalmas sikerek lettek a dune 2000 kivül. Idáig még jól ment a westwoodnak. Aztán az ea fölvásárolta a kiadói jogot. Az ea-nál megjelent játékok sorrendben: tiberian sun, red alert 2, rnegade, valamikor a nox,... még egy rakás én most gyorsan ennyit tudok. A lényeg az, hogy a red alert 2-őn kivül meg a tiberian sun-on kivűl AZ ÖSSZES NAGY BUKÁS LETT. A tiberian épphogy nem mivel az annyit hozott amennyi a fejlesztés költsége volt. A red alert 2 már más tészta az HATALMAS siker lett.Nna itt már kezdtek rosszul menni a dolgok.2003 januárját már nem élte meg a westwood mivel a kö..ög ea szélnek eresztette szinte az egész csapatot. Azért csak szinte mivel a legnagyobb favoritokat meghagyta ebből lett az ea Pacific aki a generals-t készítette. Állítólag ők készítettég a red alert 2-őt is. A mostni legújabb játékuk a: Lord od the rings: Battle for Middle Earth (komoly nagyon!). Akit jobban érdekel a téma az vegye meg a pc guru 12 (vagyis decemberi) számát abban le van írva a komplett westwood történelem elejétől a végéig. A számhoz egy doom 3-as könyv van csomagolva csak hogy könnyeb legyen megtalálni. Ennyit mára katt!
[Szerkesztve] -
kHalmi
csendes tag
a war 3-al az a baj, hogy amikor megjelent akkor sem volt nagy durranás a grafikája. Ma meg pláne egy generals vagy mithology után. De ettöl még lehet jó. DE. Szerintem a gazdasági rész ennél egyszerübb már nem is lehetne és ez már idegesitő... Csak a harcra mentek rá a jatekban ez látszik. Ez jó is lenne ha legalább látványos az a harc... De nem az. És ez a baj. Meg szerintem az orkok megint kicsit erősebbek a jatekban csak úgy mint az elődben. A generalsban meg sztem. a kínaiak az erősebbek a teroristák meg kicsit gyengék (nincsenek repülőik és amikor az amcsik jönnek a rep. az nagyon idegesitő). Ennek ellenére a teror. a kedvenceim!
-
kHalmi
csendes tag
Ja még nem montam de én is a c&c-re szavazok. Eszméletlen sok órát játszóttam a red alert 1-el meg persze a dune 2-vel. Amikor a dune 2 megjelent jóval túl mutatott korán grafikájával, játszhatóságával nagyon belopta magát a szibembe. A war. sem rossz bár engem annyira még nem fogott meg. Kétféle ember van: Van aki a c&c-n növekedet és van aki a war.-star.-on. Én az elöbbibe sorolom magamat. Apropó a generals kiegészítője (zero hour) az miben jobb mint a sima. A teroristáknak milyen új egységeik vannak???...
-
kHalmi
csendes tag
Hi!
Itt egyszer gondolok egy generals-war.3 összehasonlításra
Szerintetek ha az összes c&c-t nézzük meg az össze War. meg star. (na az uóbbiból sok van) akkor melyik sorozat volt a kirélyabb?
Szavazatokat epedbe várom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest