- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
wory
csendes tag
Számomra rendkívül egyszerű a döntés: játszottam pár c&c-vel meg az összes warcrafttal is,és a döntésem napnál is világosabb- STARCRAFT-BROOD WAR über alles!! Sajnos azóta sem találtam jobbat...
Miért? Kiváló kezelés /pl. beállítom hogy A ponttól B pontig menetelés,B-től C-ig támadás stb./Egységek támadnak föld alól,földön,levegőből-ez is hozzáad a taktika szükségességéhez.Kb. kiegyensúlyozott fajok /a terran nekem is kicsit gyengébbnek tűnt,de ez relatív.../
A rushokat imádtam,amikor 10 zeolat rohant le,öröm volt nézni,ahogy a hálózatosan elhelyezett Lurkerek lemészárolták őket,miközben a munkásokat próbálták lenyomni....
Játszottam olyanok ellen is ,akik nem kispályáztak,nem 18 Gtaeway-t,hanem 12 légi egységet gyártó protoss épületet emeltek /a nevét már elfelejtettem.évek óta nem játszottam vele/ kb. 30 cannon mögött,azt hiszem egy darab vadászgépet tudott legyártani,amikorra guardianokkal már a fél városát szétbombáztam...
Ennél a játéknál még csak véletlenül sem állt fenn annak a veszélye,hogy csak pl. prizma tankot gyártok,mást nem is kell,abból pár tucattal már győzök is.Itt megvolt mindennek az ellenszere....csak egy fajta ''legjobb egység'' gyártásával nem lehetett győzni!
Főleg zergekkel,meg protossokkal játszottam,elhúzódó játéknál a zerg hátrányba került /nem rendelkezik battleshipekkel,meg carrierekkel/.
Tényleg, nem tudjátok,hogy XP alatt a Brood War-t hogy lehet elindítani,mert akkor lehet,hogy újra elővenném....
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest