- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Draki
aktív tag
válasz
[pod]Diablo #129 üzenetére
WC3-ról és Zeratullal beszélgettem. De azt hittem ez egyértelmű.
-
Draki
aktív tag
Ja és azt is figyelembe kell venni, hogy 4 emberből nyilván nem mindenki ''expert'' WC3 spíler egy házi lanpartyn...
-
Draki
aktív tag
válasz
Zeratul18 #122 üzenetére
Figy nem is 1v1-ről beszélek.
Ott semmi esélye a gépnek nyilván. De 4v4-ben mikor 4 gép ellen játszol 3 haveroddal azért igen-igen megizzaszt 4 insane gép... sőt. Néha még 2 insane 2 normál gép is tud kihívást jelenteni. Egyébként ez logikus is, mert ő kicsit hatékonyabban tudja kezelni az együttes seregeit, mint 4 ember. Ráadásul ilyenkor fokozottan igaz, hogy olyan méretű seregek csapnak össze, amelyek egy ember számára már kezelhetetlenek.
1v1 gép ellen macska egér játék...1 ember 7 gép free for all az már döfi bár kicsit uncsi egy idő után.
[Szerkesztve] -
Draki
aktív tag
válasz
[pod]Diablo #116 üzenetére
Na ja 4v4-ben sajnos gyakran előfordul az a jelenség, hogy egymásnak mennek a seregek és nem tudsz mást tenni, mint keresztbe tett kézzel várod, hogy most nyersz vagy vesztesz vagy mi van.
A gép ellen ezért nagy szivás sokáig kivárni, mert ha a hősei már fel vannak turbózva és van egy hatalmas serege akkor véged van, mert te nem tudod normálisan irányítani az egységeidet míg ő precíziós bombázóként nyomja rád a csillaghullást meg a fél dzsungelt feléleszti a hősöd körül...
Te meg csak malmozol, mert nem látod mi történik akkora a hirig. Ezért nm érdemes multiban gép ellen játszni. Ember ellen kiegyenlítettebbek az esélyek. Bár néha jó poén haverokkal lenyomni a gépet...
[Szerkesztve] -
Draki
aktív tag
Nálunk a leggyengébb gép lanpartyn egy 2.4-es Cerka ami Isten tudja hova van rántva.
Általában nincs probléma WC3-mal csak egyik haveromat vmiért szisztematikusan kivágta a gép. Pedig neki is ugyanaz az install volt fent, mint nekünk és semmilyen más játékban nem volt ilyen tapasztalható (BF Vietnam,BF1942, SC, D2 stb...). A WC3 vmiért állandóan kivágta a szerverről... Parajelenség.
-
Draki
aktív tag
válasz
[pod]Diablo #110 üzenetére
Egyébként WC3 FT-nal tényleg vannak néha gondok LAN partyn, sajna. Monnyuk általában akkor van ez ha Undeadekkel vagyok és megindul egy féltérképnyi lila festékpaca az ellen felé...
Vagy a server dob le vagy a 2 ajtós szekrény haverom (az emeletről) aki felé igyekszik a csöpp seregem...
-
Draki
aktív tag
válasz
VladimirR #25 üzenetére
Egyébként annyival megfejelném amit mondtál, hogy multiban ha igazán hardcore játékosok nyomják az ipart, akkor merem állítani hogy orkokkal nincs túl sok esély a győzelemre. Szal nemhogy túl erősek inkább túl gyengék szerintem... lassú építkezés + légi egységei iszonyú gyatrák és hősök terén sem állnak vmi jól. (Nightelf csillaghullás Rulez! & mindent visz
)
Ez a magán véleményem amit azért némi ( ici-pici) gyakorlat is alátámasztott...
Egyébként már előbb akartam reagálni erre az ork dologra, de aztán úgyéreztem nincs értelme belefolyni ilyen ''vitába'', de olvasva amit írtál gondoltam megerősítelek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Hobby elektronika
- Óvodások homokozója
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Horgász topik
- Futás, futópályák
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest