Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
ez az egyik, amit leginkabb kedvelek a blizzard-ban, vagyis hogy egyreszt meg xp-n is megy a win9x-re irt jatek (haver meg war1-et is jatszott xp-n, nekem az sajnos nincs meg), a masik, meg hogy minden jatekahoz van meg support, legalabbis a neten jatszhatokhoz biztos - dio1, war2, sc, bar regiek, szo nelkul szedik le a legujabb patch-et mikor felcsatlakozok battle.net-re
-
VladimirR
nagyúr
nezd mit talaltam neked: Bővebben: link - bal oldalt a letoltesek negyzetben (fentrol a masodik) a masodik link egy ilyen: Red Alert Windows XP fixing patch - Bővebben: link
-
VladimirR
nagyúr
ezt olvastad valahol, vagy mar ki is probaltad?
''mire elkészül 3-6 katona stb addigra általábna megvan az ellenfél'' - sirva is fakadnek, ha eddig tartana megtalalni valakit
''bázisodküldéssel gyártod az embereket stb igy automatán odamegy az ellenfál bázisa elé...... '' .....meghalni - merthogy egyesevel jonnek, szepen libasorban es igy 1-2 bunker is megfogja oket, tankra szukseg sincs
fade_away: messze van (szegeden vagyok) es draga
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
elarulom boxer hat linggel indult meg es nem az tortent, amire gondolsz - egy picit erdekes volt a meccs, monfdhattni trukkos - koze nem volt mass attack-hoz
masreszt gondolj bele, hog a masik ugye ha mass marine-ozni akar, akkor ahhoz nem eleg egy barrack - namost amig o felepiti a 10-20 abrrackjat, addig en kihozok 6 tankot (tobbek kozott)
vagy hogy mar az elejen elkezdi hozni? hozza csak, hisz mig o megcsinal ket barrackot es abbol hat marint, addig en is, csak mire azok aternek hozzam, mar tobb egysegem van mint neki, es vedekezokent elonyosebb a helyzetem is
aztan amig o csinalgatja a tobbi barrack-ot, meg marine-t, addig en lerakok egy-ket factory-t, s kihozok par tankot - es pl lt-n ha jo helyre teszem oket, nemhogy legyozni nem fog, megcsak lotavra sem kozelit meg (ugye a tank egy kicsit messzebb lo, mint a marine) -
VladimirR
nagyúr
norush: ez lol - koze nincs ahhoz, hogy jo jatekos-e valaki, mitobb ep a minap neztem egy replayt (boxer), amiben zerglingekkel olyat alakitott, hogy az kesz
10-20 barrack es kuldi a marine-t: ez szinten lol: 6 tank siege modban megallitja mindet - ezt hivjak egyebkent massolasnak, vagy brute force modszernek - a gond az, hogy mire lerakja a 10-20 barrackot, addigra legierom van
spec koreografiaval nem ersz sokat, en inkabb ugy mondanam, hogy minden taktikahoz\ tartozik egy spec koreografia, de egy fajnak nem csak egy taktikaja van, mint azt mar ketten is leirtuk, a terran-t alapul veve
ha gondolod, akkor jatszhatunk egyet, csak szolj at ide, hogy hol, mikor ---> Bővebben: link -
VladimirR
nagyúr
starcraft-rol van szo?
melyik az a 3-4 taktika?
-mondjuk mikor marin+medic komboval lerush-ollak az elejen, esetleg nehany tankkal a hatterbol tamogatva a csapatokat?
-vagy mikor elarasztom a bazisod bejaratat aknakkal, s korbeveszlek goliatokkal, hogy se foldon, se levegopben ne tudj kijonni?
-esetleg mikor azt a par marne-t es medic-et bedroppoloma munkasaid koze ezzel benitva meg a termelesed?
-netan az, hogy nem medic-et, hanem 2 tankot dobok a bazisod kozepere?
-vagy mikor cloak-olt wraith-ek tamadnak meg, s elsokent kilovik a comsat-jaidat, hogy eselyed se legyen visszaloni?
-talan mikor nekedmegyek 8-10 tankkal es egyre kozelebb megyek siege modban, hogy ne tudj visszaloni, s e melle viszek par volkayre-t is, hogy levegobol se tudj semmit kezdeni?
-esetleg mikor szimplan bevedem magam, amig el nem keszul egy osztag bc egy kis valkyre/goliath tamodatassal?
masfelol mondj jobbat, amiben tobb lehetoseged van -
VladimirR
nagyúr
válasz
Zeratul18 #44 üzenetére
azt hogy erted, hogy az ai csal?
singleplajyer a blizzard jatekoknal mindig is unfair volt, ugynevezett triggerek vezerlik a gepet - kezd egy adott bazissal, csapattal, es a tamadasokat esemenyek, vagy az ido telese vezerli
singleplayer-ben viszont en nem latom, hogy a gep csalna - sokszor meg tamadni is rossz iranyba indul az elejen (nem ugy w3 legnehezebb fokozatan, aholis a termelesbol a hard ellenfelnek dupla osszeg folyik be - replay-bol szepen lathato)
mas: az uj fajokat ha megfigyeled w3-ban, lathato, hogy a starcraftos fajok jellemzoit hordozzak - human, orc ugye mindig is volt, a ket uj faj viszont a starcraft zerg es protoss fajaibol merit - ez leginkabb az epitkezesnel tunik ki:
a nightelf hasonlit kicsit a zerg epitkezeshez, leginkabb ott, hogy az epuletek (legtobb esetben) ''felemesztik'' az epitot, iletve hogy az epuletek tobbsege ''el''
az undead-nal ez jobban latszik, aholis otvozve van a protoss-ok-ek ''magatol epult, csak megmondom hova'' technikaja a zerg-ek creep-jevel (w3-ban nem tudom a nevet sajna)
jah, es szegyen, de nem tudom mire utal a zeratul
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
igen, leirtad, csak nem tudtam, hogy mire mondod, de mar igy vagom - nem ugy hasonlitottam ossze a ket jatekot, ahogy te gondolod, hanem leirtam, azokat az (jatekmodbeni) eltereseket, amiket az altalad is emlitett dmg/hp arany valtoztatas hozott magaval (bar ez csak nezopont kerdese
)
jo lesz az lt is, legfeljebb kikapok
ligaban nem jatszok, sot neten is keveset, max innen a ph-rol par emberrel
inkabb lan-os vagyok, sokkal jobb a hangulata
mondjuk szinte semmivel nem szeretek online, ismeretlen emberekkel jatszani - persze elozoleg megbeszelve mas, de nehany nagykepu kis taknyos iszonyatosan fel tud huzni olyakor (multkor volt eg ysrac, ott verte magat, hogy igy ger top20, ugy ger top20, ahho kepest nem gyoztem megmenteni a segget- pedig meg csak jol sem jatszok
)
-
VladimirR
nagyúr
nem en alacsonyitom le, hanem egy-ket (sajnos nem is keves) ember, akik a taktikus jatek helyett a brute force jatekelvet kovetik (nezd meg, bneten is a fastest a legnepszerubb map: ledob 12-18 gateway-t es ontja a dragoonokat)
egyebkent melyik resz az, ami szerint rosszul latom a helyzetet?
bizonyitasi vagyadat meg itt (Bővebben: link) kielheted
monstre: mass attack, vagy brute force - kb az, mikor csak ontja az egyseget, de nemhogy nem trukkozik, megcsak nem is kezel, sot, olykor nem is fejleszt - kb a fenti peldat kepzeld el, amit az elso bekezdesben irtam
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
1: strategiai jatekkal nem a grafikaja miatt jatszik az ember (szerintem)
2: mi az, hogy gazdasagi resze nem jo? banyat foglalsz jon az arany, meg vagsz fat - ez van ugye alapbol - de ez boven keves
emelle meg a hosoddel ha mesz, az is hoz penzt, s nem art exoandolni (ujabb banyat keresni/foglalni) sem
3: az orkok semmivel nem erosebbek (a tft betajaban eleinte azok voltak, de ennek mar nyoma sincs) - ne azt nezd, hogy egy grunt lever 1 archer-t, hanem mondjuk az, hogy mig te kihozol egy grunt-ot, addig nekem van 2-3 archer-em
bdav: az egysegek menedzselese (egyik kedvenc magyar szavam) igenis fontos - es ez szerintem az sc egyik legnagyobb hatrany a w3-mal szemben - ugyanis ott eleg, ha egy egyseget elkezdessz ontani ugy is tudsz gyozni - w3-ban sokkal inkabb szamit az, hogy milyen jo startega vagy, hogy rendezed az egysegeket tamadaskor, mikor fogod menekulore (sokkal nagyobb eselye van, hogy elmenekulsz, mint sc-ben)
es a hosok - na ez meg nagyon fontos, hogy jol kezeld - egy jol fejlesztett es jol iranyitott hos akar ketszeres tulerovel szemben is sikerre viheti a seregedet
azt hiszem innen egyertelmu, hogy en a blizzard jatekaira szavazok (bar azon belul igencsak nehez lenne a dontes)
egyebkent a blizzard jatekaival az a legnagyobb bajom, hogy raszokik az ember a jo kezelhetosegre, atlathatosagra, s egy etalonkent ott lebeg az egesz a kepe elott - aztan mikor meglatom a generals, az emperor, vagy epp a ground control egysegeit (foleg a gyalogsagot mindharom esetben), akkor azt sem tudom, hogy melyik mi - csillivilli grafika meg minden, de miert nez ki ugyanugy minden?
a gc2 meg lassu is rettenetesen (mondjuk a masik ketto is, de a gc2 az egyszeruen kezelhetwetlen a lassusaga miatt)
amellett ezekbol a jatekokbol nekem hianyzik az, hogy tudjam: mi mennyit sebez, mennyi az elete, a pajzsa, mibol minek hany loves kell... - ezeket a blizzard jatekainal mind-mind tokeletesen lehet tudni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest