Új hozzászólás Aktív témák
-
karesz501
senior tag
válasz
donsergiooo #1232 üzenetére
Jó az, próbáljad csak
-
engusz
veterán
válasz
donsergiooo #1211 üzenetére
YouGamers.com? [link]
-
Dilikutya
félisten
válasz
donsergiooo #613 üzenetére
Beírom ide, hátha a bordó alapon nem látszanak szépen a fehér betűk
Március 30-ától lesz kapható a boltokban a Command & Conquer 3: Tiberium Wars, a népszerű RTS sorozat új része. Az Electronic Arts ez alkalomból akciót hirdet: aki az 576 üzleteibe a NOD vezetőjéhez hasonló frizurával, ''Kane kopaszon'' tér be, hogy megvásárolja az új játékot, az egy GDI vagy NOD dögcédulát kap mellé ajándékba. -
Apophis
őstag
válasz
donsergiooo #593 üzenetére
Multi téren én nem nevezném átlagosnak. Tény, hogy az újdonság nulla, de kit érdekel? Tökéletes kezelőfelület, eléggé eltérő fajok, jó gépigény, szép de átlátható grafika. Az utóbbi években hány normális profi RTS született? BFME 1-2 egy kalap szar, CoH más kategória, Supcom kb. egy hónapig élt (nem véletlenül), CnCG-ZH sosem volt elismert. És ezek voltak a nagy nevek. Mondjuk a DoW és DC rendelkezett egy igen komoly - és profi - bázissal, újszerű rendszerrel és kiváló balance-al, de haldoklik az is (sokan épp CnC-re váltanak, én is) Jelenleg ami rendületlenül kitart, az a SC és a TfT, nem álítom, hogy ilyen jövője lesz a CnC3-nak, de több, mint valószínű, hogy évekig ez lesz a fenti kettő mellett a harmadik profi RTS. Előbb persze pár hónap kemény balance következik, de mivel WCG szám - hiába EA - muszáj lesz tökéletesre faragniuk (SC és TfT is hibátlan ilyen téren).
-
törölt tag
válasz
donsergiooo #593 üzenetére
A motorról:
W3D (Westwood 3D): Emperor -> Earth & Beyond -> Renegade -> Renegade2
SAGE (Strategy Action Game Engine): Generals -> ZH -> BfME -> BfME2 -> C&C3
A SAGE a W3D továbbfejlesztett változata, a név a Westwood EA általi megvásárlásakor változott meg. A W3D a SurRender 3D jelentős módosításával jött létre. -
Dilikutya
félisten
válasz
donsergiooo #559 üzenetére
Nekem a CPU-val nem volt gondom a demóban. Azt jobban megéreztem, hogy akkor épp csak 512Mb RAM-om volt. Most visszatettem a másik 512-est, úgyhogy szerintem sokkal simábban megy majd.
-
Gergello
addikt
válasz
donsergiooo #533 üzenetére
Demo jelent még csak meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest