Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Elrood
őstag
válasz
microfrost #1 üzenetére
Két tippem van:
1. 32bitesnél, HD audió esetén felrak valami win patch-t is, nem lehet, hogy 64biteshez is kell, ezért nem tud elindulni a device?
2. Kis böngészés után azt találtam egy srácnál, hogy neki felment, amit az msi oldalon talált, de csak manuális installal. -
Júlia
csendes tag
Sziasztok!
Remélem,tud valaki segíteni nekem.
Asus P4S-X alaplapom van,amire Sis 7012 audio drivert szeretnék feltelepíteni,de hibát ír ki és a telepítést nem folytatja.
A hiba üzenete:-536870397
A fejlécben pedig ezt írja kipdateDriverForPlugAndPlayDevices
Fontos lenne!!
Köszönöm -
microfrost
csendes tag
Légyszi segítsetek!
-
microfrost
csendes tag
Szóval: Van egy MSI 915p Neo2 alaplapom a címben szereplő integrált hangkarival[link]. A hangkari a CD-ről telepített driverrel 32bites XP alatt tökéletes, de 64bites alatt sehogy sem akar feltámadni.
A 64bites XP-hez innen [link] raktam föl a drivert. Mikor először telepítettem, valami olyasmit írt ki, hogy a cucc nincs csatlakoztatva. Mostmár odáig eljutottam (sokadik próbálgatásra) , hogy a drivert rendesen fölrakja, de újraindítás után az eszközkezelőben azt mondja, hogy a eszköz nem tud elindulni. Az eszközkezelőben még a BusDriver for HDA-val is gondja van, és asszonggya, hogy ''Windows cannot initialize the device driver for this hardware.'' Pedig valahol azt olvastam, hogy csak a sima XP-nek van gondja ezzel a BusDriverrel, a 64bitesnek nem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Óra topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Szólánc.
- Megreformálná a PC-s kézikonzolok SSD-jét a Biwin
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 /16GB/256GB - Éjfekete - (2025) - mw1l3mg/a - MAGYAR - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest