Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Elrood
őstag
válasz
microfrost #1 üzenetére
Két tippem van:
1. 32bitesnél, HD audió esetén felrak valami win patch-t is, nem lehet, hogy 64biteshez is kell, ezért nem tud elindulni a device?
2. Kis böngészés után azt találtam egy srácnál, hogy neki felment, amit az msi oldalon talált, de csak manuális installal. -
Júlia
csendes tag
Sziasztok!
Remélem,tud valaki segíteni nekem.
Asus P4S-X alaplapom van,amire Sis 7012 audio drivert szeretnék feltelepíteni,de hibát ír ki és a telepítést nem folytatja.
A hiba üzenete:-536870397
A fejlécben pedig ezt írja kipdateDriverForPlugAndPlayDevices
Fontos lenne!!
Köszönöm -
microfrost
csendes tag
Légyszi segítsetek!
-
microfrost
csendes tag
Szóval: Van egy MSI 915p Neo2 alaplapom a címben szereplő integrált hangkarival[link]. A hangkari a CD-ről telepített driverrel 32bites XP alatt tökéletes, de 64bites alatt sehogy sem akar feltámadni.
A 64bites XP-hez innen [link] raktam föl a drivert. Mikor először telepítettem, valami olyasmit írt ki, hogy a cucc nincs csatlakoztatva. Mostmár odáig eljutottam (sokadik próbálgatásra) , hogy a drivert rendesen fölrakja, de újraindítás után az eszközkezelőben azt mondja, hogy a eszköz nem tud elindulni. Az eszközkezelőben még a BusDriver for HDA-val is gondja van, és asszonggya, hogy ''Windows cannot initialize the device driver for this hardware.'' Pedig valahol azt olvastam, hogy csak a sima XP-nek van gondja ezzel a BusDriverrel, a 64bitesnek nem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó GAMER konfig! I7-12700E 1TB SSD 32GB DDR4 RTX3070 8GB!
- XPS 13 9380 13.3" FHD IPS i5-8365U 8GB 256GB magyar vbill ujjlolv új akku gar
- MSI Vector GP78HX 17" QHD+ IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3060 , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- Eladó egy Pixel 8 újképek
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest