- iPhone topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
microfrost
csendes tag
Légyszi segítsetek!
-
microfrost
csendes tag
Szóval: Van egy MSI 915p Neo2 alaplapom a címben szereplő integrált hangkarival[link]. A hangkari a CD-ről telepített driverrel 32bites XP alatt tökéletes, de 64bites alatt sehogy sem akar feltámadni.
A 64bites XP-hez innen [link] raktam föl a drivert. Mikor először telepítettem, valami olyasmit írt ki, hogy a cucc nincs csatlakoztatva. Mostmár odáig eljutottam (sokadik próbálgatásra) , hogy a drivert rendesen fölrakja, de újraindítás után az eszközkezelőben azt mondja, hogy a eszköz nem tud elindulni. Az eszközkezelőben még a BusDriver for HDA-val is gondja van, és asszonggya, hogy ''Windows cannot initialize the device driver for this hardware.'' Pedig valahol azt olvastam, hogy csak a sima XP-nek van gondja ezzel a BusDriverrel, a 64bitesnek nem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- PlayStation 5
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Xbox tulajok OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest