- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
vernyul
tag
válasz
tothjozsef #11 üzenetére
Engem is erdekel a kerdes mert mekem is KT4 Ultra-m van de nekem csak az alap. A havernak egy asus lapja van azon nemnagyon szuperalt 5.1-ben az alaplapi hangkutyu de remelem az MSI jobban megoldotta a dolgokat mert maskepp az ember vehet hangkartyat.
Ja megvalami nemigaz hogy egyik hardveroldal sem nezi meg ezeket hogy ezzel mi a tema pedig mijen jo lenne nem kene itt sotetben tapogatozni:( -
GeorgeTerror
senior tag
válasz
tothjozsef #11 üzenetére
Ja én mindig tök jó hansujjal olvastam magamnak a saját hozzászólásom, persze nem hangosan :t :P
bocs ha szétoffoltam a topikod -
GeorgeTerror
senior tag
válasz
tothjozsef #9 üzenetére
Igazából csak rendes akartam lenni, hogy fenntartom a topikot :DDD :DDD :DD
Értem a kérdést... -
GeorgeTerror
senior tag
válasz
tothjozsef #7 üzenetére
figy vedd meg az erősítőt, aztán ha nem megy, olcsón megveszem tőled, mert használt :)
Egyébként ha már van pénzed ijen erősítőre (cca:70k) akkor nem gáz gy 10k-s hangkari vagy mégis? -
GeorgeTerror
senior tag
válasz
tothjozsef #5 üzenetére
próbáld ki.
Vagy drága hozzá a kábel? -
GeorgeTerror
senior tag
válasz
tothjozsef #3 üzenetére
ok rendben nálam eddi zajosak voltak az alaplapi csodák.
MSI: igényesebb -
GeorgeTerror
senior tag
válasz
tothjozsef #1 üzenetére
Mindenféle kötekedést mellőzve, nem zajos a hangja az alaplapi csodának?, Vagy digitálisan ez ki sem jön?
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest