- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
tothjozsef
aktív tag
Elsősorban filmnézésre használnám, DivX és DVD. Köszi minden segítséget. Csak ezért voltam bizonytalan, mert az MSI alaplap leírásában 2 channel -t írtak a digitális kimenetekhez...
-
Rawulf
őstag
Természetesen jobb alaplapokhoz adják a digitális kimenetet is, úgyhogy Chaintech rulz! :D
-
Rawulf
őstag
Amíg meg nem jelentek a hardveres alaplapi 5.1 hangkártyák, addig még az integrált Creative CT5880 is zajos volt (bár állítólag volt egy revision chip-jük, ami már jó volt)! Szidtam is őket, mint a bokrot! :DDD
Egy biztos! A CMedia 5.1-es chipeknek inkább csak az a bajuk, hogy nemrég jött ki normális driver hozzájuk, úgyhogy lehet vadul töltögetni! :DD
[L]http://www.cmedia.com.tw/e_download_01.htm[/L] -
Gin
csendes tag
Nekem ugyanilyen hang-chip-em van csak nem alaplapra integrálva, hanem kártyán :) !
Mellette van egy Harman/Kardon digitális erősítő és mind MP3, mind filmek AC3 hangja szépen kimegy rajta!!! Viszont van ehhez néhány követelmény: 2 hangszórós módban kell lennie a beállításnak, és engedélyezni kell a driverben is! Illetve ha filmet játszol le akkor nem mindegy a lejátszó szoftver sem. Nekem csak a BSPlayer vált be! Digitális esetben természetesen az alapzajt is el lehet felejteni (jó erősítő, és jó minőségű kábel esetén).
Gin -
Den
veterán
Most láttam 79k-ért az auchan prospektusban dvd kombót komplett 5.1 hangfalszettel, a hangfalak elég pofásak , nem az egyen 5 hangszóró+sub, hanem külön kialakítású center, front, és rear.
Szerintem nem éri meg pc-s házimozival szenvedni. -
Prozac
aktív tag
Nem is iagzán értem....
A digitális kimentnek (SPDIF) van egyáltalán köze a hangkártyához?
Gondolom egy DVD hangját akarod kivinni.
A sokcsatornás hangkártya pont arra kellene amire a házimozi erősítő. dekódolja a térhangzást a digitális adatfolyamból.
Szóval: egy barátomnak koax digitális összeköttetése van az erősítővel. És jól megy vele a DVD. Nálam ez a még csak terv. -
vernyul
tag
válasz
tothjozsef #11 üzenetére
Engem is erdekel a kerdes mert mekem is KT4 Ultra-m van de nekem csak az alap. A havernak egy asus lapja van azon nemnagyon szuperalt 5.1-ben az alaplapi hangkutyu de remelem az MSI jobban megoldotta a dolgokat mert maskepp az ember vehet hangkartyat.
Ja megvalami nemigaz hogy egyik hardveroldal sem nezi meg ezeket hogy ezzel mi a tema pedig mijen jo lenne nem kene itt sotetben tapogatozni:( -
GeorgeTerror
senior tag
válasz
tothjozsef #11 üzenetére
Ja én mindig tök jó hansujjal olvastam magamnak a saját hozzászólásom, persze nem hangosan :t :P
bocs ha szétoffoltam a topikod -
tothjozsef
aktív tag
válasz
GeorgeTerror #10 üzenetére
Naa, akkor egy :P -t nyomhattál volna, hogy értsem... A kérdés továbbra is nyitott...!
-
GeorgeTerror
senior tag
válasz
tothjozsef #9 üzenetére
Igazából csak rendes akartam lenni, hogy fenntartom a topikot :DDD :DDD :DD
Értem a kérdést... -
tothjozsef
aktív tag
válasz
GeorgeTerror #8 üzenetére
A gondolatmeneted jó, csakhogy én egyszerűen kíváncsi vagyok, hogy mit tud az a nyomoronc SPDIF az alaplapomon. Capichi?
-
GeorgeTerror
senior tag
válasz
tothjozsef #7 üzenetére
figy vedd meg az erősítőt, aztán ha nem megy, olcsón megveszem tőled, mert használt :)
Egyébként ha már van pénzed ijen erősítőre (cca:70k) akkor nem gáz gy 10k-s hangkari vagy mégis? -
tothjozsef
aktív tag
válasz
GeorgeTerror #6 üzenetére
A kábel még hagyján, de az erősítő milyen drága... :) Azt akarom tudni, hogy ha veszek egy ilyen házimozi erősítőt, akkor elég-e az alaplapi SPDIF, vagy hangkártya kell? (mondjuk egy SB Live nem túl drága, de kíváncsi vagyok...)
-
GeorgeTerror
senior tag
válasz
tothjozsef #5 üzenetére
próbáld ki.
Vagy drága hozzá a kábel? -
tothjozsef
aktív tag
Valaki?
-
GeorgeTerror
senior tag
válasz
tothjozsef #3 üzenetére
ok rendben nálam eddi zajosak voltak az alaplapi csodák.
MSI: igényesebb -
tothjozsef
aktív tag
válasz
GeorgeTerror #2 üzenetére
A jelenlegi Vidoton rősítő/hangfal kombóval nem hallatszik a zaja... digitális kimenetnél meg passz.
-
GeorgeTerror
senior tag
válasz
tothjozsef #1 üzenetére
Mindenféle kötekedést mellőzve, nem zajos a hangja az alaplapi csodának?, Vagy digitálisan ez ki sem jön?
-
tothjozsef
aktív tag
Az MSI KT4Ultra BSR digitális kimeneteit (C-Media 8738MX) használva ki lehet ''venni'' a gépből AC-3 hangot? (nyilván pl. az optikai digi. kimenetre dugva egy házimozi erősítőt...)
Aktív témák
- Battlefield 6
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hálózati / IP kamera
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen processzort vegyek?
- Hobby elektronika
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Crucial RAM 32Gb Kit (1x32Gb) DDR5 5200MHz (ou 4800) INGYEN FOXPOST
- MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz DDR4 kit
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú (ELKELT)
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest