- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Sony LinkBuds Clip – trendigazodás
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
válasz
Bestspiler7
üzenetére
"visszont ismerösöm nem csinált semit és mégis merülhetet kint."
Ha ez igaz akkor az őrült nagy felelőtlenség mind az ismerősöd (persze ezt ő lehet fel se tudta mérni), mind a búvárbázis részéről (ők viszont igen) ahol merülhetett.
Ha ún. intro / demo merülésen volt, ahol egy szakmailag megfelelő szinten levő búvár kísérő kíséretében merült (értsd konkrétan fogták végig a merülésen), akkor az más, ilyen létezik, korlátozott mélységben és ideig persze.
Szerintem amúgy nyaraláson nem tudod kihasználni a búvárkodást. Arra gondolok, hogy elmentek Balira 2 hétre és mondjuk kivitetitek magatokat 2x hajóval és merültök 2x2-t. Vagy elmentek Horvátországba 1 hétre és közben merültök 2x.
Ha megfertőződtök és beszippant kicsit ez a világ, és megtehetitek, hogy csak merülni menjetek el, akkor tud ez a dolog kiteljesedni szerintem.
Az a "baj" ezzel az nyaralás közbeni merüléssel, hogy egyrészt nem tudsz / nem érdemes saját felszereléssel menni, ezért lehet nem olyan élmény lesz a felszerelés miatt. Másrészt én voltam ilyen Bali like egzotikus helyeken ilyen nem kimondottan búvárkodás céljábóli utazások során merülni és hát ilyenkor kivisznek valahova és lesz egy valamilyen élményed, nekem nem ezek a legjobb búvárkodós élményeim, persze jól hangzik, de egy költséghatékonyabb egyiptomi kimondottan búvár út számottevően többet tud adni.
Persze ettől függetlenül nehéz azt megmondani, hogy mi éri meg és mi nem. Nem tudom, most mennyiből szerezhető meg egy OWD vizsga, járulékos költségekkel együtt valahol 70-100 ezer forint között lehet.
Ez után az első merüléseket persze még nem feltétlenül a táj és az elővilág élvezetéről fognak szólni, ezt is szem előtt kell tartani, tehát ha a friss vizsgával mentek Balira merülni, akkor ott még több fog a technikáról szólni.Ha úgy döntötök, hogy belevágtok, akkor én az Aquanautát javaslom.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 12700 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest