Aktív témák

• ladybug
    őstag

Sony hajnalban vmi bűvészmutatvánnyal kimászott a kosárból, és lement a földszintre. Szerencsére nem esett baja, bár meghűlt bennem a vér egy pillanatra, amikor üresen találtam a helyét. Délelőtt elég kába volt, sokat aludt. Délután adtunk neki egy fájdalomcsillapítót, ennek hatására sokat javult. Este már enni is kért. Most meg itt alszik az ágyon - mint szokott -, és dorombol. :)

Ma nagy családi ebéd volt. Születésnap és névnapünneplés. Jaj. :( Az ilyen alkalmak előtt gyomoridegem van mindig. A bájolgástól és jópofizástól, amit a gyerek(ek) felé mutatnak rosszul leszek kb 2 perc után. Ma szembesültem is egy olyan esettel, amitől majdnem hátast dobtam.
    Az ilyen alkalmak után pedig rendszeresen gyomorrontásomis van. Nem azért, mert sokat eszek, hanem mert teljesen másképp van elkészítve az étel, mint ahogyan én szeretem. Estére olyan gyomor-, és fejfájás, és emelett hasgörcs is elért, hogy alig éltem.
    De Párocskám hozott nekem ''gyógyszert'' (Jägermeister :D ), amitől fél órán belül jobban is lettem.

Réka ma megint nevezhetett volna a Guiness: Ki tud a leghamarabb a legtöbbet kakilni? versenyen. A kis nyavalyás nem egészen 2 óra alatt 4 totál teli pelust termelt. Ez annyira kifárasztotta,hogy utána 4 órát aludt. Vajon köze van a pelusok számának az alvással töltött órák számához? :F
    Most békésen alszik, miután 3x szopizott fél 7-fél 10-ig. Hát csoda, ha 30 dkg-t hízik hetente?
    Jaj, el is felejtettem, hogy a hétfői tanácsadáson megmérték a súlyát. És 5kg 7gramm volt. :)

Aktív témák