Hirdetés

Aktív témák

• ladybug
    őstag

Miután ma reggel távoztak a vendégeink tanácsadásra mentünk. Sokan voltunk előttünk, de most muszáj volt eljönni. Egyik ok a 18 hónapos oltás, ami kicsit eltolódott, a másik pedig az ekcéma.

Az ekcéma miatt megkaptuk egy nagyon jó bőrgyógyász telefonszámát. Igaz magánrendelés, de fene ott egye, csak kezdjen már el gyógyulni Rékus bőre. Csütörtök délelőttre kaptunk időpontot, és nagyon kíváncsi vagyok a vizsgálatra, az orvos véleményére. Addig csak kihúzzuk vhogy. Sajnos Réka sokat panaszkodik, hogy viszket neki. Az arca kicserepesedett, vörös és ég. A csuklóján és a mellkasán is apró kiütések jelentek meg, és folyton vakarja vagy velünk vakartattja. Úgy sajnálom szegényt. :(

A súlyát is megmérték, 10,52 kg.

Az oltás miatt estére belázasodott. Nyűgöség vagy bármi más nem jelentkezett. Viszont ami nagyon feltűnő volt, hogy majd' 2 órán át csendben játszott egyedül és Borcsival is. De rendben volt minden, és ez a lényeg.

Borcsikámnak volt egy nagyon édes megszólalása. A fürdőszobában épp törölköztünk, amikor azt kérdezte, hogy melyik testrészemet szeretem illetve nem szeretem. Elég sok negatív dolgot soroltam fel, és kevesselte a pozitívakat. Mire ezt mondta:- ''Anya, minden testrészünket szeretni kell, mert úgy leszünk szépek.''

[kép]

Kitakarítottuk a kistavunkat, a teknősünk lakóhelyét. A lányok is segítettek.

Leengedjük a medencét, mert megint nagyon algás lett a vize. Dolgozunk rajta, hogy hogy lehetne megfelelően tisztítani és fertőtleníteni a vizet.

[kép]

Sebaj, a lányok nagyon örültek a kisebb víznek is.

Aktív témák