Aktív témák

• ladybug
    őstag

A nagy meleg miatt Rékus nyugtalanul aludt, Borka viszont nagyon jól. A lányokkal aludtam, mivel Kedvesem hajnalban jött csak meg a lanpartyról. Kicsit ő is kikapcsolódik, újra gyerek pár órára.

Reggel Réka volt az első ébredő. Mihelyst kinyitotta a szemét, jött is felébreszteni, és kézenfogva kivezetett a konyhába. Hát persze, hogy a kakaó kellett neki. Meg is ivott egy nagy pohárral. Aztán valahogy sikerült beslisszannia Borcsihoz, és addig simogatta, puszilgatta, amíg fel nem ébredt.

Megreggeliztünk, aztán lányok kimentek az udvarra, én pedig befejeztem az ebéd előkészítését. Elbicikliztünk még a nagy meleg előtt a boltba, aztán itthon még játszottunk kicsit kint, majd 10 felé bevonultunk, mert olyan meleg volt. Nehezen találták fel magukat bent, kevés volt a tér. A szomszéd kislány átjött, de Borcsival nem jöttek ma ki jól. A nagy örömük a tetoválás volt. Rajzoltam a bőrükre ''tetkókat''. Ez Rékának is felkeltette az érdeklődését, és tartotta is a kezecskéjét, hogy rajzoljak rá. (Jaj, mennyire utálom, hogy nem tudok fényképezni, mert az elemek megint bedöglöttek. :O ) Az eredmény mindegyikőjüknek tetszett.

Mire kész lett az ebéd Réka teljesen elfáradt, ezért le is fektettem. Ebédeltünk, majd szieszta.

1 után Kedvesem megint elment játszadozni, mi pedig 3 körül mertünk csak kimenni, mert addigra az udvar nagy részén árnyék volt. Lányok kaptak vizet pancsolni, élvezték is a locsi-pocsit.

Átmentünk a szomszédba cseresznyézni is. Szedtünk megint egy nagy kosárral.

Mire hazaértünk jöttek a felhők. Úgy nézett ki nagy vihar lesz, de elvonult, így csak a kicsit hűvösebb levegő maradt, ami jól is jött. Végre Réka is hamar elaludt, hogy nincs olyan nagy meleg.

Aktív témák