Aktív témák

• ladybug
    őstag

Réka az éjszaka során párszor felsírt, de nem ébredt fel egyik alkalommal sem. A kutyák is izgágák voltak, úgyhogy kitettem őket az udvarra. [Rékát nem, csak a kutyákat. - peterkeT]

Alapvetően jól aludtam, és mondhatni ki is pihentem magam. Fél 7 után pohárcsörömpölésre ébredtem, és lassan rájöttem, hogy csak Borka pakolgathat. Nem akartam megzavarni, hagytam hadd dolgozzon. A kakaót készítette el mindenkinek.

Öltözködés, reggeli, aztán ovi. Borka lelkesen és jókedvűen ment oviba. Mi pedig irány haza.

Nagyon jó idő volt, így kint is maradtunk az udvaron. 11 körül mentünk csak be palacsintát sütni. Réka rögtön megevett kettőt, aztán lefektettem. 3/4 12-től fél 3-ig aludt. Akkor aztán megint kimentünk kicsit játszani, majd öltözködés, és anyáékkal elmentek a lányok a fürdőbe. Nem volt kedvem most elmenni. Kis magányra volt szükségem. Legalább megnéztem egy aranyos kis filmet, az Ünneprontók ünnepét (jó hüle cím így lefordítva...).

Kedvesem 5 körül, lányok fél 6-kor érkeztek haza. Borka nagyon ügyes volt, és büszkén mesélte, hogy a nagy és hidegvizes medencében úszott teljesen egyedül. Olyan kis ügyes. :)

Aztán kaptak vacsit, majd fürdés, és alvás. Nagyon fáradtak voltak.

Aktív témák