Aktív témák

• ladybug
    őstag

Réka éjjel felébredt, olyan 1 körül lehetett. A lacitellekről ugye le tud mászni, hát megtette. Amikor a szobájukba mentem, ott állt a szoba közepén és sírt. Édes, kis szívem. Nagyon megesett rajta a szívem. Felfogtam, megöleltem, lefeküdtünk az ágyra, és pillanatok alatt vissza is aludt.

Borka is felébredt éjjel, ő viszont közénk jött lefeküdni. Már megint rosszat álmodott. Nem tetszik ez nekem...

3/4 7-kor ébredtem. A család még aludt, így könnyebb volt a reggelit elkészíteni. 7 körül azonban mindenki felkelt, és kezdődhetett a nap. Utolsó nap a héten az oviban, utolsó munkanap Apának.

Mi, Rékával pedig bevásárlás után ebédet főztünk, majd kimentünk az udvarra. Mafűnyírás votl napirenden, és mindenki tevékenyen részt vett benne, a betonszegélyeket anyával nyírtuk. Aztán ebéd, csak Rékus elaludt hintázás közben ebéd előtt, így ő evés helyett inkább aludt. És nagyon jól aludt, 2,5 órát.

Időközben Borcsi hazaért, kiteregettünk, és játszottunk. Mikor Réka is felébredt, a udvaron játszottunk, aztán Borka áthívta a szomszéf kislányt. Bent is kint is játszottak, jól érezték magukat, bár Bocsinak 4 után volt egy kritikus időszaka.

Fél 6 után együtt volt a család. Rendeltünk finom pizzát vacsira, amiből holnapra is maradt, mert sikerült megint túlsaccolni a mennyiséget.

Fürdés után játszottunk nagyot, majd alvás, ami Rékának nagyon nehezen ment.

Aktív témák