Aktív témák

• ladybug
    őstag

Rékát tegnap nem sikerült befektetne a kiságyába. Azután sem, hogy Borka ágyán elaludt. Vhogy megérezte, hogy másképp teszem le, és rögtön félálomba került, és megfeszítette magát. Aztán ahogy felemeltem, és visszafektettem Borcsi mellé, már aludt is békésen. A kis ravasz...

Borka már tegnap délután is fura volt, és az éjjel rosszat is álmodott, mellémfeküdt aludni. Ott viszont nyugodtan pihent.

Réka pedig 4-kor kezdett hangos sírásba. Ezért lefeküdtünk együtt, és úgy aludtunk reggelig.

A napunk megint kényelmesen, nyugodtan alakult. Az ebédet együtt gyorsan összedobtuk, majd az idő nagy részét kint töltöttük az udvaron. Aztán ebéd, és alvás.

2 után ébredt Rékus. Akkor felöltöztünk, és elmentünk Borkáért. Majd kimentünk a közeli játszótérre játszani Borcsi egyik csoporttársával. Fél 5-kor értünk haza, mert az eső bekeregetett minket. Hamar elállt, ezért elhatároztam, hogy biciklizünk egyet. Réka folyamatosan sírt, nyűgös volt. A biciklizés felélénkítette és jókedvre derítette.

Fél 7-kor itthon voltunk, aztán készítettünk gyümölcssalit. Fürdés, hajmosás, és este is lett. Fél 9 óta pedig mindketten alszanak.

Réka egyre jobban nem szereti a pelenkát. Amikor cserélem neki, folyton le akarja tépni magáról. Kb 1 hete szól, ha bekakilt, és pár napja azért is, ha pisilt. Ez jó.
    Tegnap elővettem Borkától örökölt bilit is, és odatettem a wc mellé. Eddig is nagyon érdekelte, hogy vajon, mit csinálunk mi azon az izén. Mostanra már rájött, és érti is. Ráülni még ugyan sem a wc-re, sem a bilire nem akar, de van ideje még rá.

Aktív témák