Aktív témák

• ladybug
    őstag

AZ éjjelem még rosszabb volt, mint tegnap. Illetve nem is éjjel, hanem hajnal. 5 után felébredt Réka. Szopizás közben elaludt. Lefektettem, én is lefeküdtem. De 10 perc múlva megint felébredt. Megint szopi, de közben elaludt. Megint be a kiságyba. Megint feébred 10 perc múlva....Nagyon kimerítő volt ez így, és kb 4 szer megtette ezt. Aztán végre kakilt, és utána azért ordított, mint a sakál, mert kicseréltem rajta a pelust, és nem hagytam aludni.
    Végre fél 7-kor elaludt, de aztán meg Borka jött át. Még 15 percet aludhattam, mert aztán mindketten felébredtek, és elég volt nekik a pihenésből.

Miután rendbe szedtem magamat, felöltöztettem a lányokat is, megreggeliztünk, és elmentünk bevásárolni. Borka kapott még dinókat; nem volt minden fajtából neki. Meg vettünk ebédre valót is, bár még akkor azt sem tudtam, mit készítsek. Végülis gombapörkölt és nokedli lett salátával.

Réka ma kakilási világcsúcsot akar megdönteni, vagy vmi hasonlót, mert ma eddig 4x úgy összekakilta magát, hogy őt fürdetni kellett, a ruhákat meg mosni, amik rajta voltak. Itt fekszik mellettem, de már megint hallottam a fenyegető hangot. Vmi van a pelusban megint. :Y

Aktív témák