Aktív témák

• ladybug
    őstag

A mai vasárnap nagyon kellemesen telt. Lányok jól aludtak az éjjel. Én is. És nem 7-kor keltek. Viszont mi igen. Kedvesemnek ma volt a havi leltár, és 8-ra bent kellett lennie a munkahelyen.

Reggeli után nekikezdhettem az ebédkészítésnek. Lányok elég kooperatívak voltak, elfoglalták magukat a szobában, és még veszekedés sem volt.

Miután végeztem összekaptuk magunkat, és elmentünk bevásárolni. Mellékesen tettünk egy jó kis sétát is.

Hazaérve manók felmentek mamizni, én pedig gyorsan, amíg szabadidőm van, előre dolgoztam. Csak arra a fránya vasalásra nincs időm...

Kedvesem ebédre itthon is volt, Réka pedig a szokásához híven elaludt evés közben.

A délután is nyugis volt. Borka dédizett 2 órát, Rékus pedig aludt 2,5 órát. Én meg pihiztem. Aztán 3 után uccu neki, elmentük nagyot sétálni.

Lányok jól elfáradtak, úgyhogy már alszanak is, mint a bunda. Borcsinak holnap ovi, nekem meg a megszokott hétköznap. És ha minden jól megy előreláthatólag 3 napra van félig elkészített ételem. Így nem kell vesződnöm a főzéssel.

És íme egy kép Rékáról, ahogy ''rajzol'':

[kép]

Borcsitól leste el... :)

Aktív témák