Aktív témák

• ladybug
    őstag

Ma anyáék kutyája volt az ébresztőórám. Nálunk kaparta az ajtót, hogy engedjem ki. Aztán egy finom kis tea után nekiveselkedtem a konyhai dolgoknak. Mire felébredtek a lányok, majdnem készen voltam.

Reggeli után Rékussal elmentünk bevásárolni, Borka pedig itthon maradt Apájával. Kb 1 óra múlva itthon is voltunk. Rögtön játszani kezdtünk, aztán átjött a dédi, és elbeszélgettük az időt. Fél 12-kor néztem az órára, és irány a konyha, mert az ebéd még nem volt teljesen kész, a lányok pedig már éhesek voltak.

Kedvesemnek épp ekkor érkezett a telefon, hogy úszik az iroda, menjen be. Egyszer hazajött ebédelni, de alapvetően egész estig tartó elfoglaltságot jelentett ez neki.

Réka ebéd közben elaludt, Borka pedig átment szomszédolni 2 óra hosszára. Én meg leültem a gép elé, és filmet néztem. A vasalás úgyis megvár, csak hadd tornyosuljanak.

Mivel Borkán már mutatkozott a friss levegőn töltött idő hiánya, ezért 4 körül kimentünk az udvarra, majd elvittük Mogyorót sétálni.

Estig csak elütöttük vhogy az időt. Fürdés után végre Kedvesem is hazaért. Lányok örültek neki nagyon. Meseolvasás után pedig irány az ágy.

Aktív témák