Aktív témák

• ladybug
    őstag

Az éjjel vmikor Borka közénkbújt. Még a kispárnáját és az alvókáját is hozta magával. Ez azért fura, mert soha nem szokott ilyet tenni. Csak jön, és mellénkbújik.

Aztán Réka fél 6 körül megint sírdogált. Lefektettem magam mellé, és aludtunk tovább.
    Időben felkeltünk, és reggelizés után elvittük Borkát oviba. Aztán bevásárlás, és haza.
    Kicsit takarítottam, majd nekiálltam az ebédnek is. Persze Réka a nyomomban volt végig. A konyha jobban hasonlított egy csatatérhez, mint egy olyan helyiséghez, ahol főzni szoktak, de legalább az idő nagy részében jót játszott. Ugyanis ma szilvásgombóc készült, és ennek elkészítése elég hosszadalmas tud lenni egy gyermek számára.

Aztán 11 után már nem bírta tovább. felkéredzkedett a karomba, és pár perc alatt elaludt.
    1 körül ébredt. Pont előtte érkezett haza Borcsi is.

A lányok délután nagyon nehezen találták fel magukat. Ide-oda ténferegtek, vagy éppen sírtak. Sajnos én sem voltam ma formában, és ez is érződött rajtuk.

Vhogy mégis kibírtuk estig. Fürdés után kicsit felfrissültek, és szépen játszogattak. Borkával feladatoztunk is.
    Aztán 8-kor lefekvés.

Aktív témák