Aktív témák

• ladybug
    őstag

Az éjszaka Réka szörnyen nyugtalanul aludt. A szél csak úgy tombolt odakint, valószínűleg ez zavarta az álmát. Magunk közé vettem, de így is nyöszörgött, sírdogált 5-10 percenként.
    4 körül már nem bírtam ezt a nyugtalanságot, és visszafektettem az ágyába. Reggelig aztán pihent is.

Viszont korán keltek a manók. Borka már 3/4 7-kor ébren volt, Réka pedig fél 8-kor. Az oviba elszaladtam Borkával. Zuhogott az eső, nem akartam Rékát kimozdítani. Boltba sem kellett menni, így anyáékra hagytam.
    Hazaérve előkészítettem az ebédet, aztán lehozam Rékust. Nyafogós, kapaszkodós volt egész délelőtt, és egész nap is.
    Miután megebédeltettem fél 12-kor rögtön elaludt, de a megszokott 3 óra alvás helyett, most csak alig kettőt pihent. 1/4 2-kor ébren volt.

Borkához átjött a szomszéd kislány, és aranyosan játszogattak. Réka lenyűgözve nézte őket, és néha be akart kapcsolódni a játékba, de inkább mégiscsak a szemlélődést választotta.
    4 után egyedül maradtunk. Mogyorót elvittem futtatni, mert az egész napos eső miatt ideje nagy részét bent töltötte.

Lányok délutánra teljesen ki voltak ütve. Mindkettő vagy csak vegetált, vagy a fáradtság miatt csinált az egyik ostobaságot a másik után.
    Korán fürödtek, és korán is mentek lefeküdni. Remélem kipihenik magukat, mert nekem is ki kellene.

Réka a héten napról napra ügyesebb. Unszolásra nem indul el, sőt megmakacsolja magát, és letottyan a fenekére, de egyedül kitartóan próbálkozik. A délután során többször is észrevettem, ahogy egyik bútortól a másikig elmegy. És bizony már 10 felett van a lépéseinek száma. Ebben a hónapban szerintem meglesz neki a kellő magabiztosság.

[Szerkesztve]

Aktív témák