Aktív témák

• ladybug
    őstag

A lábam egyre jobban javul. Ma már kétszer sétáltam nagyobbat, és nem volt megterhelő. Utána mégis jólesett egy kis pihenés.

Réka ma rendkívül eleven volt. Ennek ellenére csak a karomban, ide-oda cipelve érezte jól magát. Semmi nem kötötte le. Se játék, se könyvnézegetés.
    Az ebédet is nehezen sikerült összeütnöm, mert folyton arra kellett figyelnem, hogy mibe nyúl bele, vagy felé.
    Ebéd után azonban nagyot aludt, bár nem akart pihenni menni. Tipikus gyerek, nem fáradt. Á, nem. Csak ülve elalszik. Borka csinálja ezt rendszeresen. :)

Borkával beszélgettünk kicsit, majd Réka felébredt, és játszottak. Aztán a szomszéd kislányhoz ment át játszani 6-ig.

Addig elvittem Mogyorót megfuttatni, és beszerváltunk egy játszóskutyát is. A 4. szomszédunknak van egy berni pásztora, amelyik igen hamar tulsúlyos lett. Elkeseredve mesélte a gazdija, hogy nem akar sétálni, állandóan lefekszik.
    Mondtam neki, hozza át játszani minden héten, Mogyoró biztos kellőképpen meg fogja szekírozni. :)

Az este már nyugodtabban telt. Réka is aranyosan játszogatott, Borka pedig fél 9-kor lefeküdt. Most már mindketten alszanak, és mi is követjük őket. Jó éjt mindenkinek.

Réka a hétvégén fedezte fel a növényi tejszínhab mennyei izét. Azóta, ha meglátja a tubust, kér belőle.
    Így eszi:
    [kép]

[Szerkesztve]

Aktív témák