Hirdetés

Aktív témák

• ladybug
    őstag

Szegény Borkánk nehezen javul. Hajnalban felébredt, és tűzforró volt. gyorsan lázcsillapító neki, aztán vhogy megnyugtattam, és visszaaludt. Réka szerencsére megvárta, hogy Borka elaludjon, akkor ő volt a soros. Nagyon nyugtalanul aludt 5 körül. Reggel azonban sikerült 3/4 8-ig aludnunk.

Megörültem, mert Borka lelkesen jött reggelizni. Igaz, csak egy pirítóst evett és teát ivott, de azt jólízűen fogyasztotta el. Aztán megint gyenge lett, és egész nap feküdt. Láza délutánra szökött fel, akkor pihent is egy kicsit. Nem hányt, de étvágya megint nem volt. Délután elmentem vettem neki a benzinkúton chipset, mert az evett volna. Együtt tömték magukba Rékussal.

[kép]

Tud ám egyedül állni a kisasszony, főleg, ha ennivaló van a kezében.

Az esti elalvás megint hosszadalmas volt. Fél 8 felé Réka mindig nagyon álmos lesz, de ha el akarom alatatni hevesen tiltakozik. Így inkább jobbank láttam nem kínlódni. Fel is élénkült, 9 után tudtam elaltatni. Újabb szokása, hgy vmit kell a kezébe adni, és az megnyugtatja. Ma pl egy krémes tubus. De fogkrémes tubus, plusszos doboz, hegyző és más műanyag tárgyak is felkeltik az érdeklődését. (nem rosszra gondolni)

Jah, és kijött az 5. fog. A 6. még késik.

Aktív témák