Aktív témák

• ladybug
    őstag

Pocsék napom volt. Mármint a délelőtt volt csak ilyen szerencsétlen, szerencsére délután már rendbe kaptam magamat.
    Hogy miért is? Magam sem tudom. Kész voltam. Letargia, unalom, érdektelenség, lelki fájdalom, fizikai kimerültség egyben. Most már jobb. Sírtam kicsit ebéd előtt, és azt hiszem ez kellett, hogy távozzanak belőlem ezek az érzések.
    Sokat jelentett, hogy Kedvesem segített. Délután pedig belevetettem magam a karácsonyi előkészületekbe. Igaz, csak a konyhai részével végeztem, de sebaj, van még holnap délelőtt is.

Kedvesem holnap dolgozik. Leltár van. Igen, karácsonykor. Mennyire jó. :((( De az estebédet együtt költjük el, és a lánykákkal együtt bontjuk ki a csomagokat, és örülünk a fánknak, hogy végre együtt lehetünk, és végre este és nyugalom van.

A karácsonyi emaileket el kellene küldenem. Nincs hozzá energiám, pedig már legalább 1 hete eszembe jutott, holnap pedig már karácsony. Ohh, szégyen, milyen nehézkesen állok neki. Pedig szívesen írok, csak képet is kell keresni hozzá. Abból meg annyi van...

Aktív témák