Aktív témák

• ladybug
    őstag

Réka utálja a kiságyát, ez napról-napra világosabbáválik számomra. Sokkal szívesebben alszik a Borka heverőjén, a mi franciaágyunkon. Most este is megpróbálkoztam többször is befektetni a kiságyba, de örökös sírás, és kapálózás volt válasz. Borka pedig békésen aludt az ágyán, amíg Rékus ide-oda gurgulászott rajta, majd elaludt.
    Holnap meg is nézem a bútorboltban a fotelágyak árát. Azt hiszem olyat kellene venni neki.

Hajnaltájban (4 után) ébredt fel Borka és jött közénk, aztán hamarosan Réka is felsírt, de 7-ig sikerült még aludnia. Borka pedig már 3/4 7-kor felébredt.
    A reggeli készülődés ma elég gyorsan ment. Se hiszti, se makacskodás nem volt.
    Az ovi után vásároltunk anyával. Borkának sikerült jó áron egy akciós készletet kifogni. Ez lesz a karácsonyi ajándéka.- Elsüllyesztve a szekrény tetején. :)
    Hazafelé Rékus majdnem elaludt, de a kocsibók kivéve, és az overálból kihámozva sikerült a kiságyában elaltatnom.

11 felé felébredt, addog végre lógathattam a lábamat, és neteztem. Hej, de régen volt már ilyen alkalmam. Gyorsan összeütöttem az ebédet, aztán megjött Kedvesem is, aki gyorsan el is viharzott, mert ma roppant zsúfolt napja volt. Este 7-kor ért haza.

Lányokkal jól elvoltunk, Réka aludt egy nagyot délután, addig Borkával kettesben lehettünk. Meséltünk, beszélgettünk, játszottunk. De aztán , amikor Rékus felébredt zokon vette a kisasszony, hogy nem kettesben vagyunk már.
    Tetszik, nem tetszik, nem fogom Rékát elpaterolni mindig. Meg kell szokniuk egymást, alkalmazkodniuk kell egymáshoz. Másképp ez nem megy. És mivel Borka az idősebb neki kell(ene) megértenie ezt. Sajnos a makacssága megnehezíti ezt a folyamatot, de nem mehet minden elsőre, minden akadály nélkül. A gyereknevelés már csak ilyen...

Aktív témák