Aktív témák

• ladybug
    őstag

Hajnalig aludt mindkét leányka, akkor Réka felébredt, és megint csak rajtam aludt vissza.

Reggel Borka volt az első ébredő, 7 előtt már fent volt. Aztán Réka is felébredt kb fél óra múlva.

A délelőttünk megint nyugisan telt. Reggeli, játék, majd Réka elaudt, aztán Borcsival vasaltunk. Nagyon aranyos, ahogy próbál utánam csinálni mindent. Közölte, hogy ő össze is tudja hajtani a ruhákat, így hát hagytam. Kb fél óráig bírta a strapát, aztán elfáradt. Az utolsó ruhákat már újra kellett vasalnom, de örültem az eddigi kitartásának, segítségének.

Aztán felment ebédelni édesanyáékhoz, mert ott jobb ennivaló volt (mondta ő).
    Mi is ebédeltünk, aztán Borkával játszottunk kettesben, majd 1 után Réka is felébredt. Ő is bekapcsolódott a játékba, majd Borcsival randalíroztak.
    Fél 3 felé ebédelt Rékus, aztán elmentünk sétálni, játszótérre. Sajnos egy kisgyerek sem volt, és Borka kicsit elszontyolodott emiatt, de aztán mégis sikerült kedvre derítenem.

4 után hazaértünk. Akkor elrendeztük az udvart, mert Mogyoró megint sok gödröt ásott, majd bementünk, és játszottunk.

6 felé vacsora, aztán fürdés, kis játék, mese, és alvás.
    Sajnos Réka nagyon nyugtalanul alszik. Kb már 3x voltam bent nála 1/4 10 óta. Jó lenne, ha tudna aludni.

Aktív témák