- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Éjjel már rendszeresen 2x ébred fel Rékus. Már nagyjából én is megébredek addigra. Szerencsére a korai szopik után is visszaalszik megint szépen. A reggeli öltözködést utálja nagyon, legyen üres vagy teli a hasa, mindegy. A ruhaneműk közül pedig a sapka a legnagyobb ellensége. Olyan szinten gyűlöli a sapkát, hogy addig forgatta a fejét jobbra-balra, hogy becsomózta azt a kis pihe haját, ami a tarkóján van. 1,5 hónaposan hajat kell vágnunk.
Borka ma nagyon aranyos volt reggel. Szokásához híven 3/4 7 felé felébredt, és ''Anya, keljünk fel.'' kéréssel fordult hozzám. Mondtam neki, hogy menjen csak a szobájába, én még szeretnék aludni kicsit. 1órát még pihentem, jólesett. Tündér volt, ahogy eljátszogatott egyedül.
Dél felé kezdtem érezni vmit magamban, de nem tudtam, mit. Kedvetlen és türelmetlen lettem, és sajnos Borka látta ennek kárát. Fél 2 körül kimentünk az udvarra. Veszettül fújt a szél, de bentről szép időt lehetett látni, és csak ritkán mozgott a levegő. Bezzeg, amikor kimentünk. Egy percnyi szélcsend sem volt. gyorsan elsétáltunk egy háztömbnyit a kutyával és Rékával a kocsiban, Borka meg rollerezett. És elkezdtek fájni az izületeim, minden. A lábam, a hátam, a kezeim, a nyakam. Mire hazaértünk majd megfagytam, és a szemeim is égtek. No, gondoltam, hogy láz lesz. Megmértem, 37,7 fok volt. Ez még belefér. De felhívtam a doktornőt, hogy mit vehetek be, ha magasabb lesz. Algopyrint javasolt. Közben vendégeink érkeztek. 5 után mentek el. Lefürödtem, és be az ágyba. A lázam 38,6-ra ment fel. Bevettem egy lázcsillapítót. A családkám meg annyira kétségbe tud esni, ha beteg vagyok. Borka is nagyon aggódott értem, és mindenféle játékot, poharat és egyebet hozott az ágyhoz, hogy meggyógyuljak. Férjecském pedig vacsit hozott, és lerendezte a lányokat. Olyan kis helyesek voltak.
8-ra teljesen lement a lázam. Remélem csak a szél miatt volt ez, mert semmi mást nem fájlalok. Réka miatt sem lenne szerencsés, ha beteg lennék. És Borka is a héten megy oviba. Kell, hogy jól legyek.
Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- Apple MacBook
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Motoros topic
- Vicces képek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 512GB SSD RX 7700 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 217 FSP 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest