Aktív témák

• ladybug

őstag

Éjjel megint csak egyszer keltünk 1 óra körül, a második szopizás már 5 után volt. Ez így kezd számomra elfogadható lenni. Kipihenem magam.
    Reggel pedig fitten, üdén negyed 8-kor ébredtünk. Ez az időpont azért lenne jó, mert ha Borka óvodába megy, akkor el tudom rendezni őt, sőt, még talán vele is tudunk menni. Ami nekem is jólesne, mert nem kellene folyton mással vitetni.

Ma délelőtt lustiztunk. Játszottunk, és semmitettünk. 11 felé megfőztük a ebédet hárman, bár Réka csak indirekten vett részt a munkában. Ebéd után pedig irány a levegő. Az udvaron játszottunk. Kellemesen meleg volt a levegő, szinte már a tavaszt éreztem. Le is vettük a nagykabátot és a sapkát. Aztán kb 1,5 óra múlva sétáltunk egyet. Borka elfáradt rendesen. Hazaértünk, beült a szobájába, és könyvet nézegetett.

Vacsorára lángost ettem tejföllel. Bár ne tettem volna. Nagyon rosszul lettem tőle. Megittam majdnem 1 liter ásványvizet, ez segített helyrejönni. Már nem émelygek.
    Remélem Réka nem lesz rosszul.

A kutyánk ma hányt. Többször is. Annyira megörültem tegnap a javulásának, és most mégis visszaesett. Alig ivott, úgyhogy egy fecskendővel itattam meg. Így elfogadta. Azt hiszem, holnap megint megyünk orvoshoz.

Aktív témák