Aktív témák

• ladybug

őstag

Hajnali fél 5-kor felébedt Rékus, és szopizás után negyed óránként újra felébredt. 6 felé már nem bírtam tovább, és átvittem magunkhoz, hogy legalább Borka tudjon aludni. Viszont Rékának is sikerült elaludnia.
    Reggel viszont fél 8-kor már ébren volt mindenki.

Az ácsok ma befejezték a cserépleszedést, újrafóliázást, újralécezést. Holnap pedig megkezdik a cserépfelrakást, amit ma meg is hozott a teherautó.
    Anyáék is befejezték a fészer falazását, így jövő héten az is kaphat tetőt.
    A villanyszerelő is megnézte még egyszer a leendő munkát, átbeszéltük a kapcsolók, konnektorok helyét, és talán a hétvégén neki is kezd ő is.

Borcsi délelőtt és délután is a szomszéd fiúkkal játszott. Hol itt voltak nálunk, hol a szomszédban. Mogyoró is örült a gyerekeknek. Odafeküdt melléjük, és mindig elcsent egy-egy játékot.

Réka 2x aludt ma nagyot (1,5-2 óra). Úgy tűnik ez lesz a jó megoldás. A 3x-i alvás már sok. Most már 3-4 órát is kibír ébren anélkül, hogy el kellene nagyon foglalni. Ha kint vagyunk, akkor meg gyirsan megy az idő. Nagyon szeret kint lenni.

Estére teljesen ki voltak készülve a lányok. A fáradságtól már pityergett mindegyik.
    Fél 8-kor meg már aludtak is mindketten.

Jah, az opt-s kiscsajt felhívtam ismét, hogy érdeklődjek a pénz miatt. Azt mondta, hogy már küldött mailt Bpestre, de nem kapott visszajelzést. A héten szerinte már nem lesz pénz. A jövő héten pedig h lesz, akkor csak hétfőn, mert a fiókvezető a másik napokon szabadságon lesz, és ő kell egy ilyen nagyobb utaláshoz. Ááááá. :Y Ez őrület. Soha többet helyi bank, főleg nem az opt.
    Az embereknek meg mondjam, hogy várjanak, ugye? :F

Aktív témák