Aktív témák

• ladybug
    őstag

Éjjel nyugatalanul aludt mindkét leánykánk. Nem ébredtek fel, csak nyöszörögtek. beszéltek álmukban.
    Reggel Réka ébredt elsőként 7-kor. Elég korai volt neki is, hiszen mostanában nem szokott ilyen korán felébredni. Szopizás után el is bóbiskolt egy kicsit.
    Borka fél 8-kor ébredt.
    Reggeli után átvittem a lányokat anyához, majd elmentem az opt-be. Nem állt senki előttem, így nagy esélyem volt rá, hogy hamar végezzek. Alá kellett írnom pár papírt, de a földhivatalhoz csak holnap tudok bemenni, mert a fiókvezető aláírása is kell, aki viszont csak holnap lesz ott. Jaj, de remek. Tehát holnap megint be kell menjek.

Kb egy órácskát kint voltunk az udvaron, aztán bementünk játszani, mert elerdt az eső. És egész nap nem is állt el.

Ebéd után Réka elaludt, Borka pedig mesét nézett. Aztán 3 után átvittem a szomszéd utcai kislányhoz, hadd játszanak.
    Itthon Rékussal játszottunk még kicsit, maj megint aludt. Addig kivasaltam, és rendbeszedtem a lakást.

Fél 6-ra mentünk Borkáért. Kedvesem is hazaért a látogatásból, és vacsiztunk.
    Aztán fürdés, mert a lányok már nyüglődtek. Sokáig pancsoltak, aztán megpróbáltam lefektetni Rékát, de nem akart elaludni, pedig már össze-vissza dörzsölte a szemét Így aztán Borka 3/4 9-kor, Réka pedig 1/4 10-kor aludt el.

Aktív témák