Aktív témák

• ladybug
    őstag

Jaj, már megint kiborítóak a nagyszülők. Tudom, ezt másként éli meg az, aki kívülről látja.Tudom, szörnyen szubjektív a véleményem. Sőt azt is tudom, hogy megbántom őket azzal, hogy kimondom a véleményem, de egyszerűen nem bírom elviselni, amikor nálam jobban tudják, vagy helyettem akarják megcsinálni a dolgokat.
    Először is az édesanyám: folyton segít. Mindig igazít, terel, hogy mit hogyan csináljak. Mert az ő kicsi lánya vagyok még. Csak azt nem veszi észre a Drága, hogy 30 leszek már idén, és van két gyerekem.
    Másodszor anyósom: na, ő ugyanez szintén, csak ő a lakásban teszi mindezt. Ide-oda járkál, nyitogatja az ablakokat, rendezi a fürdőszobát, a virágokat stb. Csak azt nem veszi észre, hogy az már a mi magánszféránk, ahová ő belép.
    Egyik sem jó. Nekem. És szörnyen bosszantó, hogy mindig vmelyikük ott van körülöttünk.

A napunk amúgy egész jól telt. Reggel a lányok elég későn keltek. Réka 8-kor, Borkát pedig 1/4 9-kor ébresztettem, hogy elkészüljünk az úszótanfolyamig. 9 előtt már kint is voltunk a fürdőben. Borka nagyon ügyes az úszásban. Miután befejeződöt az oktatás gyakoroltuk az eddig tanultakat. Lelkes, akarja, csinálja. Örülök neki. A kitartása nőtt, de remélem még fog fejlődni. Szuperül tud már víz alatt evezni. Büszke vagyok rá.

Hazajöttünk, befejeztem az ebédet, utána neteztem kicsit. Borka dédizett, Réka meg szépen eljátszott.
    Ebéd után mesét néztünk. Rékust fél 2 után altattam el, Borka nem aludt. Elbicikliztem gyorsan a postára, amíg kismanó durmolt, a nagy meg tvzett.
    Borka már a kapuban várt. Édes volt, ahogy örült nekem. Rékus pedig pont akkor ébredt fel.

Aztán kimentünk az udvarra. Átjött a szomszéd kislány, és Borkával az árokban barbieztak itt előttünk. De nem sokáig, mert megeredt az eső. Egy kiadós, nyári zivatar jött. Átmentek a lányok a szomszédba, ott jászottak. 6 felé hazahoztam Borcsit. Vacsiztunk, majd elvittem őket sétálni.
    Aztán sikerült Borkának egy hatalmas hisztit csapni azért, mert fogócskáztak, és majdnem elkapta a kislány.
    No, akkor szépen bejöttünk, lefürdött, és ment aludni.
    Rékát pedig 1/4 10-kor altattam el.

Rékus az állást gyakorolja erőteljesen. Folyton megkapaszkodik vmiben, és állni akar. Egyedül még nem megy neki, de kitartóan próbálkozik.
    A másik fejlődés: ülésből lemegy 4 kézláb tartásra.

[Szerkesztve]

Aktív témák