Hirdetés

Aktív témák

• ladybug
    őstag

A mai reggelünk kissé korán kezdődött. Szerettem volna még aludni, Réka nem. Nehezen tértem csak magamhoz, de Kedvesem is felébredt 8-kor, így együtt reggelizhettünk. Szeretem a hétvégéket, főleg, ha együtt kezdhetjük a reggelt.

Elaltattam Rékust fél 9 után, Borka pedig elment anyósommal a boltba. Aztán szereltünk, Zalman hűtőt. Egész jó leszek már benne, ez a második szerelésem volt. De vhogy mégsem akar úgy működni, ahogy kellene, azaz nem halk.
    Ezután végte nekiláttam az ebédkészítésnek is. Borka is hazaért, játszottunk kicsit, aztán kimentünk az udvarra ebéd előtt.

Délután Aprómanó nagyon keveset aludt. Próbáltam visszaaltatni, de sikertelenül. Borka viszont jól kipihente magát.

4-kor át is vittem a szomszédba a szülinapi zsúrra. Már nagyon izgatott volt miatta. Szerencsére nagyon jól érezte magát.

Eszter és Tibi fél 5 körül érkezett meg. Beszélgettünk kicsit, majd nekiláttunk a grillezésnek. Finom lett a hús és a cukkini, ettek is belőlejóformán. Ezt szeretem látni. Ha vki jóízűen eszik. :)

Aztán elsétálunk fagyizni. Közben beszélgettünk, viccelődtünk, jól éreztük magunkat. A fagyizó mellett egy 7-8 éves kisfiú focizott. Borka nézegette egy darabig, majd eltűnt. Kiderült, hogy egész közelről nézte, hogy mit csinál. Aztán mikor végeztünk a fagyizóban, és indultunk hazafelé, odasúgta a fülembe: ''Anya, jó srác, ugye?'' Heh, ilyen nyíltan, kertelés nélkül. Helyes... De hogy kitől szedte ezt a dumát?

Lányok ma megint későn feküdtek. Borka fájlalta a fülét, és mintha megint hőemelkedése lett volna. Kapott mindenféle szirupot és fülcseppet.
    Rékus aludt el nagyon nehezen, 3/4 órát cicizett.

[kép]
    [link]

[kép]
    [link]

[Szerkesztve]

Aktív témák