Aktív témák

• ladybug
    őstag

Borcsi az éjjel megint felébredt. Hőemelkedése volt, de csak cataflam cseppett adtam neki. Reggelig nyugodtan aludt.
    Réka is csak reggel 5-kor ébredt fel először, majd 7-ig aludt.

A szokásos reggeli procedúra után kiemntünk a lányokkal az udvarra. Réka elnézegelődött, Borka pedig nekiállt játszani. Én meg visszamentem a lakásba, és nekiveselkedtem a takarításnak. Hamar végeztem, de a portörölgetést meghagytam holnapra. Mire kiértem Rékus elaludt, így Borkával elmehettünk bevásáolni pár dolgot.

Fél óra múlva haza is értünk. Elviselhetetlen meleg volt. Beugrottunk a medencébe, amitől kicsit felfrissültünk, aztán játszottunk Borcsival. Ma nem főztem, amiből probléma is lett. Kedvesemnek nem tetszett az ebéd. Ez pedig nekem lelkiismeretfurdalást okozott, mert igazán készíthettem volna vmi apróságot. De nem volt kedvem. De a vacsorával kárpótoltam őt és magamat is.

Borcsi nem aludt délután, és inkább kijöttünk az udvarra. Fürödtünk megint, persze a fülére vigyázunk, majd bicikliztünk. Rékát apára hagytam, azaz aludt, csak rá kellett nézni. De amikor hazaértem, Réka pont akkor ébredt fel, de nagyon sírt. Felemeltem és szorosan ölelt és kapaszkodott belém. Ez jól esett nagyon. Az utóbbi napokban egyre jobban örül nekem. A család más tagjainak is, de nekem különösen. Folyton keres a szemével, ha más veszi fel. Az idegenek kezéből hozzám kérdezkedik, és érezhetően ''fél'' az idegenektől.

Este elmentünk megnézni, hogy milyen lesz a kiszemelt kutyánk felnőtt korára. Réka elaludt az autóban, Borka pedig nagyon játszott a kutyussal. Aztán ő is elaludt:

[kép]

8 körül értünk haza. Borkát fürdés után lefektettem, mert már nagyon fáradt volt, Réka viszont ma később aludt el. A szopizás után lefektettem az ágyába, és az ujjamat szopta egy ideig, majd elaludt végre ő is.

Aktív témák