Aktív témák

• ladybug
    őstag

Borka nyugodtan aludt egész éjjel. 1x ugyan felébredt, de visszakísértem az ágyába, és aludt, reggel 7-ig. Réka is csak reggel 6-kor jelenkezett először.

Felöltöztünk, majd reggeli. Borka szívem azonban alig evett, 2 napja alig van étvágya. Közben gyorsan elkészítettem a sóskát is. Aztán elmentünk a doktornőhöz. Borcsi állapota javult, és nem kellett gyógycsíkot sem a fülébe tenni, ha itthon megengedi a csöppentést. Hát persze - mondta Borka, -csak ne nyúljon a fülébe a doktornő. A vizsgálat alatt ma nagyon okos ésközreműködő volt, nem úgy, mint tegnap, amikor végigüvöltötte. De tegnap tényleg ramaty állapotban volt a Drágám.
    Réka hazaéve elaludt, így Borcsival tudtunk játszani nyugodtan, bár inkább a szomszéd gyerekekkel játszott kicsit. Kezd az életkedve visszatérni néha.

Aztán ebédkészítés, majd kis séta. Anyáéknál ebédelt ma a Nagylányunk. A sóska nem tartozik a kedvenc ételei közé, és megtudta, hogy anya sült húst sütött, és rizs lesz hozzá, és inkább ezt választotta. Gondoltam mindegy, legalább egyen vmit. És meg is evett egy nagy tányér ételt.
    Aztán délután aludtak a lányok. Borka 1-3-ig, Réka pedig a szokásos fél óráját. Aztán kiemntünk az udvarra, és játszottunk, rajzoltunk.

Estére kellemes idő lett, és 7 után mentünk csak be a lakásba. Rékus fél 9 előtt aludt el, Borka pedig megkapta a cseppjeit, és jutalom 2 mesét, amiért okosan hagyja, hogy gyógyítsam.

Aktív témák