Aktív témák

• ladybug
    őstag

Borka fél 6-kor átvonult hozzánk, és Édeske ígért mindent, csak hogy ott aludhasson velünk. Persze igent mondtam. Aludt is aranyosan.
    Réka 1/4 7-kor ébredt először. Szopizás után lefektettem Borka szobájában, mert nézegelődni akart. Addig én bevonultam a fürdőbe, és megnyomorgattam a mellemet, hogy kifejjem a maradék tejet. Alig jött vmi, de a fájdalom szinte elviselhetetlen volt.

7 körül felébresztettem Kedvesemet is. Réka csak 10 percre aludt vissza, így levittük magunkkal reggelzni. Borka 8 előtt ébredt. Miután rendbe szedtük a lakást elmentünk bevásárolni. Útközben majdnem elütöttek minket a zebrán. Annyira feldühített a fickó, hogy bekiabáltam neki az ablakon. Következő volt a szitu: megállunk a zebránál az út szélén. Körülnézünk, és jött a mi oldalunkon egy szennyvizes autó, és integetett a sofőr, hogy menjünk át. Elindultunk. Befordult nagy ívben a főútról egy másik autó. És látta, mert egyértelmű volt, hiszen rajta voltunk a zebrán, hogy megyünk át. Lassítás nálkül fogta magát, és átment a zebrán. A babakocsi mellett épphogy elfért. Juj, de ideges lettem.
    Vettünk Borkának egy szandált, ami ''szíve vágya'' volt. Nagyon örült neki.

Aztán hazajövet bementünk a védőnőkhöz is, hogy megmutassam magamat. Szerencsére nem találta vészesnek, így csak 1/4 órát nyomorgatott. Gondolkoztunk, hogy mitől lehet ez megint, és arra jutottunk, hogy valószínűleg azért, mert Réka pár napja végigalussza az éjszakát, és emiatt ugye éjjel nem szopik. Ami az egyikünknek jó, másikunknak nem.Vagyis jó, csak a szervezet tiltakozik. Ez egy ördögi kör.

11 előtt értünk haza - megint elment az egész délelőttöm. Gyorsan összedobtam egy ebédet, kiteregettem, aztán játszottunk Borkával. Ebédeltünk az udvaron, aztán megjött Párom is.
    Délután pedig kivasaltam a maradék ruhát, és lefektettem Borkát kis időre.

Aktív témák