Aktív témák

• ladybug
    őstag

Fél 3-kor ébredt Borcsi, Réka pedig ekkor aludt el.
    Borkával úgy döntöttünk, hogy elmegyünk fagyizni. Felpattantunk a biciklikre, és elkerekeztünk a cukrászdába. Ott összetalálkoztunk pár ovitárssal. A gyerekek örültek egymásnak nagyon, mi szülők meg beszélgettünk kicsit. Aztán hazajöttünk, és mivel Rékus még aludt, kimentünk az udvarra játszani. Persze a szomszéd kislány is itt volt perceken belül nálunk.

Fél 5 felé felébredt Kismanó is, és szopizás után átsétáltunk a szomszédba cseresznyézni. Velünk jött a kislány is, és esküdözött, hogy az édesanyja tud róla, hogy velünk jöhet. Ha így volt, ha nem, észre sem vették, hogy elmentünk itthonról, pedig kint voltak az udvaron. Na, mindegy, nem az én dolgom, de szomorú, hogy a kislány attól is frászba van, hogy nehogy haza kelljen mennie elkéretőzni vhová, ahová mi megyünk.Szegény, otthon nagyon unja magát. Egész nap egyedül játszik és/vagy tv-t néz. Nálunk meg ugye zajlik az élet, és a tv csak estére van bekapcsolva, akkor is csak dvd. (De örülök, hogy nincs kábeltv-nk.)
    Szóval átmentünk cseresznyézni, felmásztunk a tetőre, és onnan szedtük a szemeket, és ez persze nagy kaland volt. Aztán itthon még játszottunk kicsit, majd be vacsizni, és a szokásos esti procedúra.

Kismanó először 7-fél 8-ig aludt, de nehezen aludt el, majd 9 előtt felébredt, és szopizás után gyorsan álomba szenderült.
    Borkát így nyugodtan le tudtam fektetni. Van egy meséskönye Nagy mesekönyvem címmel. Sok klasszikus (Piroska és a Farkas, Hófehérke, Csipkerózsika, Jancsi ls Juliska stb) mellet van pár nagyobb gyerekeknek szóló mese ( A kis gyufaáruslány, A rendíthetetlen ólomkatona, A tűzszerszám, Gulliver stb) is. Ez utóbbiakat nem szeretem olvasni a gyermeknek, mert úgy érzem még nem tudja feldolgozni a történetet, de ő szereti hallgatni őket. Ma este kiválasztotta A kis gyufaáruslány című mesét, és bizony felkavarta a kis lelkét. Nehezen tudtam csak megnyugtatni. de most már békésen alszik.

Mod: Jaj, majdnem elfelejtettem... :B
    Tegnap esti internetezés:
    [kép]

Mai traktorozás:
    [kép]

[Szerkesztve]

Aktív témák