Hirdetés

Aktív témák

• ladybug
    őstag

Az éjszaka megint 2 óránkénti kelés volt. Jaj, de nem pihentem ki magamat megint. És Borka is 5-kor jött, hogy lefekhet-e? Mivel alig voltam magamnál, azt mondtam neki, maradhat. Így 4-en aludtunk szépen meghitten a nagyágyban.

Aztán 3/4 7-kor Borka jelezte, hogy ő bizony megunta fekvést, és felkelne. Mentem vele én is, és lefeküdtem még a szobájában az ágyra, és persze pillanatok alatt el is aludtam. Aztán kiment pisilni, és közben mondogatta, hogy: Csak aludj nyugodtan anya.
    Persze, hogy felébredtem mindenre..

Aztán felkeltem inkább. Réka is felébredt időközben, és reklamált, hogy enni kellene. Szopi, felöltözés, és mentünk reggelizni. Aztán udvarra, mert Borka nagyon elven volt. Réka is élvezte a kintlétet, el is aludt hamar. Mondanom sem kell, a szomszéd kislány már itt is volt nálunk 5 percen belül. Aztán bejöttem ebédet készíteni, ők meg Borkával fel játszani a szobába. Péter még aludt. Nem sokáig....
    11 felé újra ki, és jót szaladgáltunk, meg hitáztunk. Réka jókat nevetgélt rajtunk.

Ebédre almás csirke volt párolt rizzsel Kicsit elsóztam és elfűszereztem, de Kedvesemnek nem eléggé. Szörnyű, mennyi sót használ. Úgy is megsózza az ételt, hogy meg sem kóstolja.

Réka ebédre kapott almapépet, jah, és délelőtt megevett egy kekszet. A kezébe adtam, és elnyammogott rajta. Fél 1-1-ig aludt, és most itt méltatlankodik mellettem. Pedig közben játszom ám vele, de ez nem elég.
    Borka meg szerencsére pihen.

Aktív témák