Aktív témák

• ladybug
    őstag

Éjfélkor azt hittem, hogy felébred Réka, de nem. Aludt tovább. Fél 6-kor ébredt fel először. Borka is egyébként, és vissza sem tudott aludni. Most délután remélem kipiheni magát. Sajnos azonban köhög, megint vmit összeszedett az oviban. :(

Réka 8 után ébredt fel megint. Szopizott, tisztába tettem, és amíg rendet raktam, és elpakolgattam, szépen eljátszott a kiságyban, majd el is aludt. Ekkor nekivetettem magamat a vasalásnak. pont végeztem, mire Rékus is felébredt. Akkor kimentünk az udvarra. De hiányérzetem volt. Úgy sétáltam volna. Ma piacnap volt, úgyhogy kisétáltunk körülnézni. Sok ismerőssel találkoztunk, és öröm volt látni, hogy mennyi kisbaba van kint.
    Hazaérve elaludt Réka megint, én meg megebédeltem. Aztán Párocskám is telefonált, hogy mégis jönne haza enni. Gyorsan sütöttem neki palacsintát, félóra alatt kész is lettem. A kislánykám meg folyamatosan ''beszélgetett'' velem közben.
    Fél 1-kor hazajött Kedvesem ebédelni, hamarosan Borka is hazaért az oviból. Most pedig alszik mindkét Gyönyörűségem. Délután pedig irány az udvar.

Aktív témák