Aktív témák

• ladybug

őstag

És végre utolértem magamat.

A mai reggel már nem úgy indult, mint az előzőek. Miután felébredtem, és rendbeszedtem Rékár, becsomagoltam a bőröndöt. Vhogy kevesebb csomagunk lett, és furcsáltam is a dolgot, de nem hagytunk ott semmit, úgyhogy ezek szerint csak a pakolásban lettem ügyesebb.

Reggeli után fájdalmas búcsút vettünk mindenkitől, majd elindultunk haza. Bpest irányába mentünk, mert pár baráttal szerettünk volna találkozni. Így többek között Sipivel is, akinek van egy törpenyuszija. Borkának nagyon tetszett, és cipelte mindenhová magával. És a nyúl tűrte, sőt, örült is neki.

1,5 óra után elköszöntünk, és Borka keresztanyját látogattuk meg, akit már 2 éve nem láttunk. Jó volt már ennyi idő után találkozni.

Aztán fél 3 felé bepattatunk az autóba, és most már tényleg hazaindultunk. 5 után érkeztünk meg. Lepakoltunk, hogy végre otthon érezhessük magunkat. Majd leültünk, és úgy maradtunk.

A lányok korán elaludtak, én meg igyekeztem gyorsan megírni a blogomat, hogy ki ne felejtsek vmit, és Ti meg tudjátok olvasni. :)
    Mára is van ám kép...

[kép]

[kép]

Aktív témák