Aktív témák

• ladybug

őstag

Igyekszem összeszedni a gondolataimat, de elég fáradt vagyok hozzá. Vmiért ma délutánra nagyon kimerült lettem.

Az éjszaka nyugodtan telt, reggel 6-kor volt az első ébresztés. Borka pedig 7 után jött át. És mindannyian az ágyban feküdtünk, összebújva. :)
    Reggelire jól belaktunk, aztán Réka el is aludt, Borka meg ismerkedett az új játékokkal. Én pedig nekiveselkedtem a torony vasalnivalónak, amire kb 1 hete nem jutott időm.
    Ebédet ma sem kellett készítenem, úgyhogy miután végeztem a munkámmal, kimentünk az udvarra, mert nagyon kellemes idő volt. Borka viszont nagyon szenvedett. Semmilyen játék nem volt neki jó. Ide-oda ténfergett az udvaron. Tanultunk biciklizni is, de mindig talált vmit, ami elterelte a figyelmét. Amikor pedig nem az előbbiek közül csinált vmit, akkor rajtam lógott. Nagyon bújós volt ma szinte egész nap.
    A délutáni alvás sem javított az állapotán.

Ma hajnyírást is beiktattunk estére, amit szintén hetek óta halogattunk. Borka pedig ott nyüzsgött körülöttünk, mert nem akart egyedül lenni. Nem tudom, mi baja lehet? Remélem nem lesz beteg.

Anyukám már sokat javult. Ma már jóízűen evett is. Lassan épül fel.

Réka megint hozta az esti nyüszis formáját. De szerencsére sikerült elaltatni, úgyhogy talán én is lassan nyugovóra térhetek.

Ma délelőtt jutott eszembe, hogy mi maradt ki a blogból: hát, az ajándékok.
    Íme 2 kép:
    [kép]

Réka játékszőnyeget kapott a nyuszitól.

[kép]

Ez pedig Borka új biciklije.

Aktív témák