- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
válasz
#04441088 #126188 üzenetére
Redditen javasolták a zabkásást. Hát bevezettem. Azt eszem reggelire és vacsorára fahéjjal és kevés gyümölccsel. Ebédre pedig csirke+rizs. Ezek mellé pedig csak vizet és kávét iszom. vízből 3-4l lecsúszik kinti hőmérséklettől függően. Kávéból pedig 3v4 egy nap. Viszont lehet hogy kevés mivel reggelenként pokolian szédülök és émelygek míg meg nem eszem a reggelimet. Szóval lehet hogy bevezetek majd egy uzsonnát is. De én nem végzek semmilyen munkát. Csak sétálok 1-2 órát egy nap a városban. Valamint nem iszom és nem dohányzom.
macilaci78:
Azaz!staker:
Hát, elég nyomasztóan hangzik ez a gyári munka, ilyenre se fogok jelentkezni, köszi az infót! -
hszilard666
veterán
válasz
#04441088 #126186 üzenetére
Dzsízüsz. Szív/érrendszeri issue-d nincs? Mármint ne is legyen, de vigyázz azért.
100kg körül mozogtam márciusig, aztán bekaptam a covidot, és 10 nappal később miután kijöttem belőle, elkezdtek zsibbadni rendszeresen a végtagjaim. Random időközönként napi többször. Aztán jött a szívfájdalom. Mondom fasza, most fogom szétdobni a pisit, rendelem is a csajokat a temetésemre, aztán jött az ötlet hogy el kéne kezdenem diétázni, hátha megoldja. Megoldotta. Majd 20 kiló leesett idáig, és kezdek jobban lenni. A zsibbadás és a szívprobléma helyett mondjuk egész nap pokoli éhes vagyok, de jobban érzem magam így.
-
hszilard666
veterán
válasz
#04441088 #126129 üzenetére
Ohh, megértem hát akkor itt a support hibázott.
Megértem, sok érdekes üzletfél van a piacon, tudnék én is mesélni:
Egyszer adtam el az egyik csajozósgépemet a marriott hotelben, és a vevő a saját fejlesztésű kriptovalutájában akart kifizetni.Szegényem nagyon megsértődött hogy nem fogadtam el, mondtam hogy csak forint, mert abból tudok venni vacsorát. Másnap felhívott, hogy ne adjam oda senkinek, tuti viszi, csak pár nap kell neki míg összeszedi a vételárat! Majdnem felnevettem, hogy hatalmas biznisz lehet akkor a kriptiovaluta ha ennyit nem tud felköhögni! Hála az égnek állta a szavát és pár nappal később már élvezte is a csodamasinát.
mike1334:
Nagyon sajnáltam. Annyira aranyos volt a főnök és a kollégák is, segítőkészek voltak, megdicsértek ha ügyes voltam, egyszerűen jó volt velük dolgozni. A problémám az iroda volt, nem volt napfény, és pokoli nyomasztó volt a setting. Alapból sem vagyok egy derűs csávó, de ott a környezettől mégdepisebb lettem, szóval egy óra után eldöntöttem hogy holnap tovább alszom. De nagyon kedvesek voltak, mondták ha meggondolom magam, várnak vissza, szeretnének velem dolgozni. Boldogan, mosolyogva sétáltam el. Ennyire sosem kezeltek embernek egyik munkahelyemen sem. Félig ezt keresem. Viszont nagyon fontos az hogy jó legyen a munkakörnyezet. Azt vettem észre hogy a teljesítményem is jobb valamint a lelki állapotom is. De nem izgulok van még ingóságom amit el tudok adni, valamint az elmúlt 1 évben teljesen begyűrűzött az éltembe a minimalizmus, minden szinten. Szóval a régi fizetésem 30-40% ából eltengődök és jól érzem magam.Konkrétan ott vagyok hogy nem a fizetés szerint választok melót, hanem hogy mi a feladat. Olyan munkát keresek amit életem végéig tudnék csinálni!
De lehet hogy zakkant vagyok és egy hét múlva a blahán találkoztok velem öngyújtógázt szopogatva. Fogalmam sincs.
-
hszilard666
veterán
válasz
#04441088 #126122 üzenetére
Most őszintén, mit kellett volna tenniük a rendőröknek? Egy ilyen szituval nem tudnak mit tenni. Nem is tudom pontosan hogy ez kiberbűnözésnek számít-e. Mert ugye nem ők emelték ki a walletodból az összeget hanem Te utaltad el. Avagy ez az user error kategóriája nem? Most értsd jól, nem bántani akarlak, csak hogy ez szerintem nekik nem "hatáskörük". Vagy tévedek? Meg jogilag sem értem a szitut, volt szerződéses jogviszony közted és az entitás közt amikor elutaltad a pénzt? De én nem tudom. Van totyikjogász, én a totyikkoldus vagyok.
Nem kisebbíteni szeretném a fájdalmadat, csak nekem úgy jön le hogy nem csak az elkövető volt a hibás. Mit gondolsz, mi a tanulság a történetből?
Ne érts félre, szomorú ami történt veled, ha velem történne ilyen én is zabos lennék ám! Főleg most. Mondjuk ha le tudnának emelni 1.5 gurigát a számlámról az menő lenne. De hogy megnyugtasson hogy nem csak Te szenvedsz a rossz döntések miatt, én ma mondtam fel a melóhelyemen.
Az évben ez már a 3. hely ahol bedobom a törölközőt. Pedig még javában a próbaidőn voltam! Ma volt az első napom.
De egyébként a feljelentésben szerepel a dogecoin szó?
Bocsánat, leálltam. De itt egy kis blaha bölcsesség:
Ha olyan jól ment az üzlet hogy össze tudtál szedni 1.5 gurigát és azt így fel tudtad tenni a pirosra, akkor ismét menni fog! Menni kell előre és tanulni a hibákból!Más:
Vegyetek gyönyörű álomszép csajozós ITX házat! 15% kedvezmény topiktársaknak, nagyon hálás lennék ha nem kéne tovább kerülgetnem! -
mike1334
veterán
válasz
#04441088 #126116 üzenetére
De cink bizony, legalábbis az adásvétel. Elég gáz, hogy ezt nem tudod, pláne, hogy lenne kitől megkérdezni. Azzal meg nem villognék, hogy van a családban navos, aki "megvéd", mert egyrészt nem igaz, hogy meg tud védeni, másrészt meg ő is bajba kerülhet, ha ilyen hülyeségeket írsz...ki tudja kik olvassák ezt a topicot, lehet köztük navos is
-
-
Tim82
félisten
válasz
#04441088 #125978 üzenetére
A boltok, illetve más VGA-kon és PS5-ökön nyerészkedők nem jönnek rendszeresen érzelmi zsarolással kombinált önsajnáltatást tolni a topikba.
Engem amúgy tökre nem érdekelne, hogy mit mennyiért adsz, ha nem tolnád a fentieket, amik miatt amúgy empátiát nem tudok irányodba kicsiholni magamból (van annak jobb helye/iránya is). No meg amikor nyomod az olyan nyomorult vagyok, hogy nincs szíve annak, aki nem veszi meg a dolgaimat dumákat, akkor még jól is szórakozom (csak eddig nem vettem a fáradságot, hogy leírjam), annak tudatában, hogy nem az első nickedet tolod a PH!-n és ha jól tudom, a korábbi nicke(i)d fényesen becsületes üzleti magatartás miatt lett(ek) kiszórva.
De az is az egyéni szocproblémád, hogy jó párunk szemében már rég nincs fa, amit tovább vághatnál. Nyilván nem fog izgatni persze ez se.
-
-
macilaci78
nagyúr
válasz
#04441088 #125637 üzenetére
Mester utca azért hosszú. Párom nagymamája a belső végénél lakik, a háziorvosom a Haller utcán belül van még, sógoromnak is ott van lakás, a megvett lakás egyik előző tulaja is ott lakik. Zsúfolt, szűk, forgalmas utcák, parkolóhely nincs. A kisboltok drágák, de van Spar.
A Halleren túl lepukkantabb, de szellősebb, viszont több a kifogásolható ember. -
válasz
#04441088 #125568 üzenetére
Mar nem azert, de gyorsan raszurtem az ingatlan.com-on, bp 13. kerulet, 40-65 nm kozott. 628 db hirdetes van, vegigporgettem az elso 5 oldalt, 4 db volt 200k felett, volt 3-4 db 200k-ert, a tobbi pedig 130-180-as arsavban. szoval a kutyan kivul nem ertem a problemad. es ez csak a 13. se tizenegy, se nyolc se kilenc. ez nekem user error szagu. fb-n kulon can kisallatos albikereso csoport is.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
#04441088 #125573 üzenetére
Ha te úgyse vagy munkaképes kb 1 évig még, akkor mi köti a helyszínt? Asszony mit dolgozik?
[link] 5 találat, Budapest, legalább jó állapotú, max 140 k, 40-65 m2, 2 szoba, nem legfelső emelet, erkély, kád, kisállat hozható, legalább komfortos, legalább részben bútorozott.
A mosogatógépet ki kell csemegézni. -
válasz
#04441088 #125568 üzenetére
Az nem hangzik rosszul.
Mi kifelé nézegetünk az albis világból, talán már idén, de legkésőbb jövőre összehitelezzük magunkat és húzunk ki ebből a Bp nevezetű emésztőgödörből, engem lassan 4 év alatt teljesen leszívott itt élni, a leendő asszony pedig sokkal régebb óta albizik, mint én, úgyhogy ő még jobban menekülne már.
Mi az olcsóságra mentünk az albikeresésnél, hiszen effektíve kidobott pénz, amit sosem kap vissza az ember. -
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
#04441088 #125175 üzenetére
Tényleg nem rossz szándékból írom, mert tudom, a földön fekvőt görénység rugdosni, és látom mekkora foshalomban vagy sajnos - kívánom a legjobbakat, a mielőbbi rendeződést.
De biztos jó ötlet volt lassan 1 év táppénz után kriptovalutába tenni a pénzt, ahelyett, hogy szimplán pénz formájában élsz belőle, ha hozzá kell nyúlni? Eszem ágába nem jutna ennyi pénzből ekkorát "harapni" csak hogy több legyen.
Hangsúlyozom, tényleg nem rosszindulatból kérdezem.
Peace!
-
macilaci78
nagyúr
válasz
#04441088 #125154 üzenetére
Copy Guru, Budapest, József krt. 17, 1085
-
tibbike01
őstag
válasz
#04441088 #125024 üzenetére
Majd próbáljátok ki a Blitz Pizza-t, többé nem fog kelleni más.
-
macilaci78
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
#04441088 #124943 üzenetére
Kicsit közérthetően fogom írni:
Nyugodtan menj be személyesen BÁRMELYIK rendőrségre.
Valamennyi nyomozó hatóság köteles felvenni a feljelentésedet, legyen az ún. közvádas, vagy magánvádas. (Utóbbi esetben csak a jogosult tehet feljelentést.) Ha a feljelentést felvevő megállapítja, hogy nem a hatásköre, vagy illetékessége, akkor átteszi az arra jogosult szervnek.
A rendőrségtől kérj a feljelentésedből egy példányt, amelyen rajta van az iktató szám.
Ez általában egy ideiglenes szám, de később már erre is hivatkozhatsz, ha érdeklődsz, hogy mi lett a feljelentéseddel.
Egyébként a feljelentés esetleges elutasításáról is tájékoztatási kötelezettsége van a hatóságnak.
(2017. évi CX. törvény a büntetőeljárásról. 376-382. szakasz)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Philips NA351/00 Dupla kosaras Airfryer eladó
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest